Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Turkije ×
    • Turkse riviera ×
    • Antalya ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Op zoek naar een goedkope vakantie Antalya? Last minute Antalya en all inclusive Antalya vind je op Prijsvrij.nl. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in Antalya van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie Antalya te vinden, vergelijk prijzen en bespaar vele euro’s op je vakantie! Antalya is gelegen in het zuidwesten van Turkije aan de Turkse Riviera.

Lees meer

Populaire vakanties Antalya

Antalya - Prachtige baai met uitgestrekte stranden

Antalya is een geliefde vakantie bestemming in Turkije. Antalya is tevens de naam van de regio waarin de stad ligt. In de regio Antalya zijn nog enkele andere grote badplaatsen gelegen waar vele vakantiegangers op af komen, zoals Alanya, Kemer, Side en Belek.

 

Antalya is een grote stad en ligt ingeklemd tussen het Taurus gebergte enerzijds en de Middellandse Zee aan de andere kant. Antalya staat met name bekend om de schitterende zandstranden die je er vindt, zoals Konyaalti Beach (kiezelstrand) en Lara Beach (zandstrand). Maar Antalya is net als de rest van de regio ook met name een plek met een boeiend en rijk verleden dat zijn sporen heeft nagelaten. Het historische centrum is een wirwar van smalle straatjes die uiteindelijk uitkomen op grote pleinen of in prachtige stadsparken. Lokale handelaars, kleine winkeltjes en markten fleuren het straatbeeld op tot laat in de avond. De stad heeft bovendien vele restaurants en typische Turkse thee- en koffiehuizen.

 

Gun de oude haven een bezoekje en vergeet niet de Antalya Bazaar, waar de lokale handelaren hun waar verkopen. Of het Archeologisch Museum, in dit stadsmuseum wordt duidelijk welke volken er allemaal in deze streken gewoond hebben. Een uitstapje naar de ruïnes van Aspendos, net buiten Antalya, zijn eveneens een aanrader voor tijdens de vakantie.