Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
 • 1e persoon: 1-1-1990
 • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
  • Tanzania ×
  • Zanzibar ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Beeld je eens in... een parelwit zandstrand met helderblauw water, het geruis van de zee en een lekkere cocktail in je hand onder de brandende zon. Zie jij dit ook wel zitten? Boek dan snel je volgende zonvakantie naar het tropische eiland Zanzibar in Tanzania! Niet alleen zon- en strandliefhebbers komen hier aan hun trekken, het eiland is ook perfect voor duikers en snorkelaars vanwege de kleurrijke koralen en vissen. De uitgestrekte baaien worden omringd door mooie palmbomen en mangrovebossen. Even wat anders? Breng dan een bezoek aan de hoofdstad Stone Town. Je ziet hier veel invloeden terug van de handel in specerijen van vroeger. Zie jij zo'n vakantie naar Zanzibar ook wel zitten? Bekijk dan snel onze mooie hotels en laat je verrassen door dit waanzinnige eiland! 

Lees meer

Populaire vakanties Zanzibar

Vakantie Zanzibar: welkom in het paradijs!

Zanzibar heeft een tropisch klimaat en de temperaturen liggen het hele jaar rond de 25 tot 30 graden. Juli, augustus en september zijn de beste maanden om naar Zanzibar te reizen. Dan geniet je van de warmste temperaturen. Ook in de overige maanden van het jaar is een Zanzibar vakantie een aanrader, dus ook in de winter is het op Zanzibar heerlijk weer! Praktische tip: vergeet niet om een reisstekker mee te nemen anders kun je je telefoon niet opladen. En geen foto's maken van dit prachtige eiland zou zonde zijn! Voor meer praktische informatie voor je vakantie naar Zanzibar vind je in onze Vakantiewijzer.

De mooiste duikplekken op Zanzibar

Zanzibar is de perfecte plek voor een duikvakantie! Over het gehele eiland verspreid liggen er verschillende duikplekken. In het noorden van Zanzibar is een speciale duikstek de 'Leven Bank'. Om op deze plek te kunnen duiken moet je wel een ervaren duiker zijn vanwege de sterke stroming. Tijdens een duik kom je hier de mooiste vissen en koraalsoorten tegen, van scholen tonijnen, barracuda's en kingfish. Nog niet zo ervaren? Dan zijn er natuurlijk ook genoeg andere plekken waar je kunt duiken. Daarnaast zijn er ook vele duikscholen aanwezig waar je je duikbrevet kunt behalen.

Zanzibar - de perfecte zon, zee & strandvakantie

Bij Zanzibar denk je aan adembenemende tropische stranden. De stranden zijn onvoorstelbaar mooi, het eiland beschikt over maar liefst 25 grote stranden. De kustlijn van het eiland beschikt over talloze stranden met palmbomen en typische zeilbootjes. Je kunt op de stranden heerlijk luieren, zwemmen, duiken, cocktails drinken en lekker met je voetjes in het zand zitten. En natuurlijk prachtige foto's maken!

Enthousiast geworden? Bekijk dan snel onze mooie hotels en luxe resorts op Zanzibar. Bij Prijsvrij Vakanties vind je een uitgebreid assortiment, dus er zit altijd wel een accommodatie tussen die aansluit bij jouw wensen. Laat je dromen uitkomen en boek jouw vakantie naar het tropische Zanzibar!

Blog

 • Foto
  Wat te doen op wonderschoon Zanzibar? Tips & bezienswaardigheden!
  06 oktober 2021

  Het grootste nadeel van een vakantie op Zanzibar in Tanzania? Je wilt nooit meer naar huis! Natuurlijk is het overgrote deel van de natuur besteed aan strand, strand en nog meer strand, maar er is ook ongelofelijk veel moois te zien. Lees in deze blog onze tips voor jouw vakantie naar die tropische oord!

  Wat te doen op wonderschoon Zanzibar?