Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Tanzania ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Je vakantie in Tanzania kun je perfect doorbrengen op het sprookjeseiland Zanzibar. Dit vakantie-eiland van Tanzania is een droombestemming met de ideale ingrediënten: tropische bounty-stranden, met de wind mee wuivende palmbomen vol kokosnoten en een zee die je zelden zó blauw zag! Een verblijf in een luxe hotel op Zanzibar is de kers op de taart tijdens jouw vakantie in Tanzania. Zanzibar is een heerlijke bestemming voor een week lang relaxen, maar óók als afsluiting van een vakantie op het vasteland van Tanzania waarbij je avontuurlijke safari’s in de mooiste wildparken maakt. Spot bijvoorbeeld leeuwen en laat vervolgens deze bijzondere safari-momenten bezinken aan het hagelwitte strand van Zanzibar!

Lees meer

Populaire vakanties Tanzania

De droom van eenieder in Tanzania: een zonvakantie op Zanzibar

Zanzibar ligt vlak voor de oostkust van Tanzania en heeft de mooiste stranden van het land. Met je voeten in het zand geniet je op dit eiland van tijd voor jezelf. Niks hoeft, alles mag. Ga zonnen en daarna ter verkoeling zwemmen in de azuurblauwe zee om dit nog vaak te herhalen! Naast schitterende stranden om heerlijk op te luieren is er ook genoeg te doen in Tanzania. Zo kun je voor de kust van Zanzibar allerlei watersporten beleven, zoals surfen, snorkelen, duiken en zwemmen met schildpadden. Voor de nodige dosis cultuur ga je naar de hoofdstad van het eiland Stone Town. Je vindt hier een unieke mengelmoes aan verschillende culturen die met elkaar op een fijne manier samenleven. Het historische centrum van Stone Town is net een doolhof van smalle straten met als hoogtepunt het Oude Fort uit de 17de eeuw.

Tanzania met kinderen

Op vakantie naar Tanzania met kinderen? Wanneer je eerst op het vasteland een mooie tijd hebt waarin je misschien wel de ‘Big Five’ ziet tijdens een safari willen de kinderen ook waterpret beleven. Na een safari-avontuur is Zanzibar hier de uitgelezen plek voor. Je vindt hier fantastische hotels die zeer kindvriendelijk zijn. Velen beschikken over verschillende zwembaden en een kidsclub. Safari, strand en natuur: in Tanzania is alles mogelijk. Genieten met het hele gezin dus!

Beste reistijd en klimaat in Tanzania

In 9 tot 10 uur vliegen bereik je Tanzania en Zanzibar. De beste reistijd voor het Tanzaniaanse Zanzibar is eigenlijk het hele jaar door. De temperaturen bungelen tussen de 25 en 33 graden waardoor je in alle maanden van het jaar kunt rekenen op lekker warm weer vol zonneschijn. Of je nu midden in je zomervakantie, in het najaar, het voorjaar of de koude winter in Nederland wilt ontvluchten: Zanzibar met zijn fijne klimaat wacht op je! Voor meer praktische informatie over Tanzania raden wij de Vakantiewijzer aan. 

Huwelijksreis Tanzania

Tanzania, en dan in het bijzonder Zanzibar, is dé place to be voor een te gekke honeymoon die je nooit meer zult vergeten! Als je pasgetrouwd bent is een huwelijksreis naar Tanzania een droom die uitkomt. Check ons aanbod adults-only-hotels voor een onvergetelijke vakantie!

Als je op zoek bent naar een mooi hotel op Zanzibar voor een strandverlenging ná een rondreis door Tanzania ben je bij Prijsvrij Vakanties aan het juiste adres. Ook als je gewoon toe bent aan rust en een week lang wilt chillen is Zanzibar geschikt voor jouw eerstvolgende vakantie! Check daarom snel ons aanbod voor de mooiste hotels op Zanzibar!