Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Tanzania ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:
085 2085 551 lokaal tarief

Tanzania is een heerlijke vakantiebestemming voor iedereen die gek is op zon en avontuur. In Tanzania vind je schitterende stranden, maar ga je ook op een avontuurlijke safari. Tanzania staat ook wel bekend om zijn ‘grote trek’, de migratie van vele wilde dieren. Hier zie je bijvoorbeeld leeuwen, zebra’s en buffels en weet je zeker dat je écht in Afrika bent. Naast deze dieren beschikt Tanzania ook over prachtige natuur, zoals op het kleine eiland Zanzibar. De stranden zijn hier parelwit en het water azuurblauw. Verblijf bijvoorbeeld in het kleine dorpje Pingwe aan de oostkust van Zanzibar, of het iets hoger gelegen Pwani Mchangani. 1 ding is zeker; tijdens een vakantie in Tanzania verveel je je geen moment.

Lees meer

Populaire vakanties Tanzania

Activiteiten in Tanzania

Naast schitterende stranden om heerlijk op te luieren is er ook voldoende te beleven in Tanzania. Zo zijn er vele activiteiten op en onder het water te vinden, zoals surfen en duiken. In het binnenland geniet je van de schitterende dieren tegen een schilderachtige achtergrond; de natuur is werkelijk adembenemend mooi. 

Tanzania met kinderen

In geheel Tanzania vind je heerlijke accommodaties die zeer kindvriendelijk zijn. Velen beschikken over verschillende zwembaden en een kidsclub. Ook is er vanuit de accommodaties veel mogelijk op het gebied van watersport. En kinderen zijn ook gek op de prachtige dieren die er in Tanzania te zien zijn. Rijdt zelf met een huurauto door een nationaal park of boek een game-drive met chauffeur. 

Reistijd en klimaat in Tanzania

Vanuit Nederland vlieg je in ruim 10 uur naar de hoofdstad van Tanzania; Dar es Salaam. In juni t/m september is de kans op regen het kleinst in Tanzania, dan is het regenseizoen voorbij. Ook is de temperatuur tijdens deze periode lekker warm, maar niet te warm om op avontuur te gaan in dit schitterende land.

Ga op avontuur en ontdek het schitterende Tanzania tijdens een heerlijke zonvakantie. Safari, strand en natuur: in Tanzania is alles mogelijk. Genieten met het hele gezin dus!