Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Spanje ×
    • Menorca ×
    • Son Bou ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Op vakantie op het eiland Menorca? Dan is de plaats Son Bou een dé bestemming voor jou. Son Bou heeft het grootse strand van het Spaanse eiland. Achter het strand ligt het zoet-water moeras, dit moeras is een vogelreservaat dus, vergeet je verrekijker niet! Wil je terug in de tijd z'n 3500 jaar terug loop dan door 'Torre d’en Galmes' de oude ruïnes. Liever niet te veel lopen huur een auto en ontdek meer van het eiland bijvoorbeeld de hoofdstad Mahon. Loop door de smalle straatjes en bekijk de kleine boetiekjes. Bezoek daar de kaasboerderij van het eiland en proef al het heerlijks van het eiland. Houd je meer van avontuur? Vis mee met de vissen en ga scuba duiken in de grotten van Son Bou. Is deze plek iets voor jou? Vier je Vakantie in Son Bou! 

Lees meer

Populaire vakanties Son Bou

Dagtrips vanaf Son Bou

Leuke plekken die je kunt bereiken met de auto vanaf je vakantiebestemming Son Bou. Het is een centrale plek gelegen op het eiland. Hieronder een paar hoogte punten.

Stad Mahon 

Bezoek de mooie hoofdstad Mahon, deze stad ligt ongeveer op 20 minuten rijden van Son Bou. Loop langs de haven en geniet van alle mooie boten aan de Puerto de Mahon. Ga naar het museum en ervaar de historie van het eiland. Loop door de idyllische straatjes, met de vele restaurants en de mooie boetiekjes. Deze stad geeft je een heerlijk vakantie gevoel en is een leuke activiteit voor het hele gezin!

Stad Ciutadella de Menorca

Ga met de auto naar Ciutadella de Menorca, deze mooie havenplaats heeft veel karakter. Naast de haven zitten heerlijke Spaanse restaurants met het mooie uitzicht op de boten. Fiets door de stad en ontdek alle plekjes zoals; het mooie stadspark Placa de Senplaxada is een heerlijk punt om even tot rust te komen. Neem hier een heerlijk kopje koffie en geniet van de Spaanse zon! Houd je van shoppen, dan loop hier door de straatjes en snuffel in de boetiekjes.

Stad Arenal d’en Castel

Plaats Arenal d’en Castel is zeker de moeite waard. Heerlijke dag aan het strand aan een mooie baai. Loop daar over de heuvels en geniet van het uitzicht! Liever naar een waterpark, glij dan van een glijbaan af in Parque acuático Marina Parc.