JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.nl.
Vakantie Menorca | Goedkope reizen | Prijsvrij

Vakantie Menorca

Informatie
Resultaten
Bestemming
Vervoer
Vliegtuig
Eigen vervoer
Sorteer op:

Populaire vakanties

1
Onze vakanties naar Menorca krijgen gemiddeld een 7.9 uit 104 beoordelingen
Vakantie Menorca
vakanties gevonden
Bekijk aanbod

Waarom Prijsvrij?

Best deal
De allerbeste Deals
Geen boekingskosten
Uitstekende klantenservice
Alle deals en acties op één site
Bekend van TV
score
Uitstekend
8.6
 • 25 maart 2024
  Ik had helemaal geen ervaring.

  Ik had helemaal geen ervaring wat vliegen betreft daarom heeft mijn kleindochter ons geholpen en daar waren wij blij mee. Nu heb wij het samen in vulling gedaan en het viel mij eigenlijk wel mee nu het klaar is voor de heen rijs zie ik dat het bij prijsvrij.nl zeer gemakkelijk is en het netjes allemaal op papier staat en met de app is het zeer overzichtelijk zodat je later rustig kan zien hoe je er voor staat en later nog wat invulling kan doen wat de vliegreis betreft het is een zeer overzichtelijke website en de app.

 • 25 maart 2024
  Overzichtelijke site

  De website is duidelijk en overzichtelijk. Je kunt makkelijk filteren op belangrijke kenmerken voor jou. Vliegen vanaf meerdere locaties is mogelijk. En de prijs is erg concurrerend.

 • 24 maart 2024
  Ik vind de service van prijsvrij top.

  Ik vind de service van prijsvrij top.

 • 24 maart 2024
  Goede informatie en eerlijke…

  Goede informatie en eerlijke informatie, Prijs veranderd niet als je later terug komt. Fijne boeking super erg tevreden ga hier vaker boeken!

 • 24 maart 2024
  Super duidelijk en fantastisch geholpen…

  Super duidelijk en fantastisch geholpen bij keuze van huurauto.

 • 24 maart 2024
  Goede deal!

  Ik was opzoek naar een leuke verjaardagtripje en dankzij prijsvrij heb ik dit kunnen waarmaken. Alles is overzichtelijk en makkelijk te boeken. Nu heb ik een goede deal kunnen scoren. Ook alle info en updates over je geboekte reis ontvang je razend snel. Het fijne is dat er ook nog wordt meegedacht aan een checklist, zodat je fijn en zorgeloos op vakantie kunt gaan. Heel tevreden!

 • 24 maart 2024
  Duidelijke en overzichtelijke site die…

  Duidelijke en overzichtelijke site die makkelijk te volgen en in te vullen is.

 • 23 maart 2024
  - fijn reisbureau

  Een hele fijn reisbureau met duidelijke informatie die je nodig hebt om een vakantie te boeken. Snel krijg je ook een bevestiging op de mail met verdere informatie, ook fijn dat er een account gemaakt word met alle boekings gegevens. De communicatie tussen hen en de klant is erg fijn en snel reactie. Ik weet nu waar ik voortaan mijn vakantie ga boeken. Je krijgt ook nog verdere informaties over activiteiten je evt kan doen. Hele fijne ervaringen ☺️

 • 23 maart 2024
  Superfijne website om een vakantie te…

  Superfijne website om een vakantie te boeken. Alles is heel duidelijk en makkelijk te vinden. Veel informatie over de hotels en duidelijke foto's Het boekingsproces is ook heel makkelijk en snel met natuurlijk goede prijzen. Ik zeg TOP!!

 • 23 maart 2024
  Fijne manier van boeken!

  Gemakkelijk online boeken met een duidelijk en helder prijsoverzicht. Na de boeking ook snel alle informatie binnen, top! Nu heerlijk aftellen tot de mooie reis! Je ontvangt nog handige tips en informatie over parkeren en excursies, allemaal op een plek.

TrustPilot

38.720 klantbeoordelingen