Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Spanje ×
    • Ibiza ×
    • Es Figueral ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Es Figueral

Aan de noordoostkust van Ibiza vind je Es Figueral, de perfecte bestemming voor een rustige zonvakantie met het hele gezin. Hier vind je geen grote steden met een druk nachtleven, maar een pittoresk dorpje direct aan de Middellandse Zee van Spanje gelegen. Ook vind je hier witte stranden grenzend aan helderblauw water, veel knusse laagbouw en een heerlijk rustige sfeer. Geniet van een luierdagje op het strand, dobber met een luchtbedje in de kalme Middellandse Zee en strijk ’s avonds neer bij een van de vele terrasjes voor een heerlijke maaltijd. Of geniet van de prachtige natuur terwijl de kinderen zich met het animatieteam vermaken; Es Figueral is de perfecte bestemming voor een heerlijke zonvakantie met het hele gezin.

Lees meer

Populaire vakanties Es Figueral

Een zonovergoten vakantie in Es Figueral

Wie houdt van zachte winters en warme zomers is in Es Figueral aan het juiste adres. Ook is de regenval het gehele jaar minimaal, waardoor je er het hele jaar door kunt genieten van talloze uren zonneschijn. In de winter komt de temperatuur niet onder de 15 graden, en in de zomer blijft deze nét onder de 30; perfecte omstandigheden om gedurende het hele jaar van de zon te kunnen genieten. 

Ga op verkenningstocht in de prachtige omgeving

Naast de mooie natuur die de noordoostkust van Ibiza te bieden heeft, kun je vanuit hier ook in slechts een kleine 20 minuten naar Punta Arabí rijden. Hier vind je wekelijks de bekendste en oudste hippiemarkt van Ibiza. Geniet na het afstruinen van deze hippiemarkt van een heerlijk glas sangria en een tapashapje, en ga zo voor de ultieme Ibiza-ervaring. 

Culinair Ibiza

Naast prachtige stranden, schitterende natuur en een kindvriendelijke omgeving kun je in Es Figueral ook heerlijk eten. Vanwege de directe ligging aan de Middellandse Zee wordt er dagelijks verse vis binnengebracht, waar de lokale bevolking de lekkerste gerechten mee weet te maken. Ook voor heerlijke wijn en goede cocktails ben je in Es Figueral aan het juiste adres.

 

Op zoek naar een rustige en zonovergoten vakantie, maar hou je ook van de ‘hippie-vibes’ die Ibiza te bieden heeft? Dan is El Figueral perfect voor jou en jouw gezin!