Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Spanje ×
    • Ibiza ×
    • Es Canar ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Op zoek naar een goedkope vakantie Es Cana? Last minute Es Cana en all inclusive Es Cana vind je op Prijsvrij.nl. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in Es Cana van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie Es Cana te vinden, vergelijk prijzen en bespaar veel euro’s op je vakantie! Es Cana is een badplaats in Spanje en is gelegen in het oosten van het eiland Ibiza.

Lees meer

Populaire vakanties Es Canar

Es Cana - Relaxte badplaats met beroemde hippiemarkt

De populaire badplaats Es Cana vind je iets ten noorden van Santa Eulalia en bereik je in zo'n half uurtje vanaf de luchthaven. Alle facetten voor een heerlijke zonvakantie zijn hier volop aanwezig. Zo ligt Es Cana namelijk in een rustige baai en beschikt het over een mooi goudgeel strand wat langzaam afloopt in de zee, waardoor het uitermate geschikt is voor jonge kinderen die zo heerlijk kunnen spelen in de ondiepe zee. Langs het strand vind je bovendien nog wat gezellige beach bars en zijn er genoeg lekkere restaurantjes waar je een zwoele zomeravond kunt beleven.

 

Houd je van surfen of ben je op zoek naar een prachtig ongerept strand? Dan kunnen we je als tip het mooie en idyllische Cala Nova strand meegeven. Dit is uitsluitend te voet of per fiets te toegankelijk en bereik je ongeveer na een wandeling van zo'n 10 minuten.

Hippiemarkt Punta Arabi

Waar Es Cana echter vooral om bekend staat is de beroemde hippiemarkt Punta Arabi die in het zomerseizoen iedere woensdag gehouden wordt van 10:00 uur in de ochtend tot 19:00 in de avond. Deze oudste en door velen bestempeld als beste hippiemarkt van heel Ibiza trekt iedere week duizenden bezoekers en is zeker de moeite waard om te bezoeken. Vintage kleding en leuke souvenirs of accesoires vind je hier in overvloed. Ga je niet om te shoppen, geniet dan van de relaxte sfeer en vele straatartiesten die hier rondlopen.