Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Spanje ×
    • Ibiza ×
    • Es Canar ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Aan de oostkust van het Spaanse eiland Ibiza ligt de kleine badplaats Es Canar. Je kunt tijdens je vakantie op het bruisende Ibiza heerlijk tot rust komen in dit gemoedelijke plaatsje. Es Canar heeft een lange boulevard met als middelpunt een sfeervol pleintje. Naast een centrum met vele clubs en restaurantjes, vind je hier ook de beroemde hippiemarkt Punta Arabi. Deze markt wordt elke woensdag georganiseerd en je scoort hier souvenirs en vintage kleding of je geniet er gewoonweg van de sfeer. Es Canar is gebouwd rondom een baai met een heerlijk lang zandstrand, dus ook de zonliefhebber is hier aan het juiste adres. Es Canar is voor velen een perfecte vakantiebestemming en beschikt over fantastische hotels!

Lees meer

Populaire vakanties Es Canar

Es Canar - Relaxte badplaats op Ibiza

De populaire badplaats Es Canar vind je iets ten noorden van Santa Eulalia en bereik je in zo'n half uurtje vanaf de luchthaven. Alle ingrediënten voor een heerlijke zonvakantie zijn hier volop aanwezig. Es Canar is namelijk in een rustige baai gelegen en beschikt het over een mooi goudgeel strand wat langzaam afloopt in de zee, waardoor het uitermate geschikt is voor jonge kinderen die zo heerlijk kunnen spelen in het ondiepe water. Langs het strand vind je bovendien een aantal lekkere restaurantjes en zijn er genoeg gezellige beach bars waar je een leuke zomeravond kunt beleven.

Houd je van surfen of ben je op zoek naar een prachtig ongerept strand? Dan kunnen we je als tip het mooie en idyllische Cala Nova strand meegeven. Dit strand is uitsluitend te voet of per fiets toegankelijk en bereik je na een wandeling van zo'n 10 minuten.

Hippiemarkt Punta Arabi

Waar Es Canar vooral om bekend staat is de beroemde hippiemarkt Punta Arabi, die in het zomerseizoen iedere woensdag gehouden wordt van 10:00 uur in de ochtend tot 19:00 uur in de avond. Punta Arabi is de oudste, en door velen bestempeld als beste, hippiemarkt van heel Ibiza en trekt iedere week duizenden bezoekers. Deze markt is zeker de moeite waard om te bezoeken tijdens je vakantie. Vintage kleding, leuke souvenirs en allerlei accessoires vind je hier in overvloed. Ga je niet om te shoppen, geniet dan van de relaxte sfeer en vele straatartiesten die je hier vindt.

Wil je graag een bezoekje brengen aan deze bijzondere markt of lekker relaxen aan het zandstrand? Bekijk dan snel de fijne hotels in Es Canar op onze website!