Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Polen ×
    • Warschau ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Wil jij tijdens je vakantie genieten van historie en cultuur? En ben je daarnaast op zoek naar een actieve en tevens goedkope vakantie? Dan is de hoofdstad Warschau een echte aanrader! Deze prachtige bestemming is gelegen aan rivier de Wisla in het oosten van Polen. Tijdens de Tweede Wereldoorlog werd Warschau grotendeels verwoest, maar gelukkig is alles in oude stijl opnieuw opgebouwd. Het is verbazingwekkend hoeveel historische monumenten hier bewaard zijn gebleven! Ontdek wat een vakantie naar Warschau allemaal te bieden heeft en vlieg in 2 uur naar deze indrukwekkende vakantiebestemming!

Lees meer

Populaire vakanties Warschau

Wat te doen tijdens een vakantie in Warschau?

Warschau telt bijna twee miljoen(!) inwoners en is daarmee de grootste stad van het land. Het zal je dan ook niet verbazen dat er tijdens een vakantie in Warschau veel te beleven valt. Je kunt vele bezienswaardigheden opzoeken in de stad zelf, maar je kunt je ook zeker in de omgeving van Warschau vermaken. Boek een dagtrip naar concentratiekamp Auschwitz en sta stil bij de indrukwekkende geschiedenis van vroeger. Ook is een bezoek aan Krakau een leuke dagbesteding tijdens jouw vakantie in Warschau. Daarnaast is er veel geschiedenis te vinden en is het voor museumliefhebbers een waar paradijs!

Blijf je toch liever in de stad zelf? Bekijk dan hier welke bezienswaardigheden je allemaal af moet tijdens een stedentrip in Warschau!

Beste reistijd voor een vakantie Warschau

Als je optimaal wilt genieten van je vakantie is het van belang dat je goed nadenkt in welke periode je op reis gaat. De beste reistijd voor een vakantie naar Warschau is in de maanden mei, juni, september en oktober. De winters zijn koud en in de zomer valt er veel regen, en dat is natuurlijk niet wat je wilt wanneer je op vakantie bent! De lente en herfst zijn dus het meest geschikt voor een vakantie naar Warschau.

Weer in Warschau 

Wanneer je op vakantie gaat is het natuurlijk belangrijk dat je van tevoren weet wat voor weer het ongeveer op jouw vakantiebestemming is, zodat je de juiste kleding meeneemt. In Warschau kunnen de winters erg koud zijn met een gemiddelde dat soms niet eens boven de nul uitkomt. De wintermaanden zijn over het algemeen ook het droogst. De zomers kunnen juist weer warm uitpakken, het kan dan zomaar 30 graden of hoger worden tijdens jouw verblijf in Warschau. Tot slot valt er gemiddeld minder neerslag in Warschau dan in de rest van Polen.

Enthousiast geworden? Bekijk het complete aanbod van hotels en appartementen in Warschau en vind de vakantie die bij jou past!