Be Live Experience Marrakech Palmeraie

  • *
  • *
  • *
  • *

Marrakech, Marrakech, Marokko

  • Eersteklas Hotel in Marrakech
  • Zeer populaire vakantie
Vanafprijs geldt op:
2 mei 6 dagen
met 2 personen
inclusief vlucht vanaf Dusseldorf
Alle prijzen & boeken
p.p. vanaf 401

Informatie over Be Live Experience Marrakech Palmeraie

Op zoek naar een fijne accommodatie in Marrakech? Be Live Experience Marrakech Palmeraie is een luxe 4-sterren hotel, ideaal voor een aangename vakantie. Het hotel behoort tot de welbekende Be Live keten. Het hotel wordt gemiddeld beoordeeld met een 8,5 door meer dan 100 reizigers. Bekijk snel de foto's en reviews van Be Live Experience Marrakech Palmeraie voor meer informatie. Boek jouw vakantie naar Be Live Experience Marrakech Palmeraie en geniet van een heerlijke vakantie in Marokko!

Algemeen

Faciliteiten:

  • receptie

Tweepersoonskamer (DZ):
  • badkamer of douche/toilet

Maaltijden:
  • Zonder maaltijden
  • Overnachting met ontbijt

Categorie: geen mening

Ort: Traditionelle marokkanische Architektur, verbunden mit einem pulsierenden Nachtleben – diese Kombination finden Sie nur in Marrakesch. Die Stadt zählt zu den 4 Königsstädten in Marokko. Die Medina, die Altstadt von Marrakesch, ist mit dem Platz Djemaa El Fna ein echtes Highlight. Tagsüber ein Markt, abends ein buntes Unterhaltungsprogramm mit Feuerschluckern und Akrobaten. Neben den klassischen Boutiquen bietet die Stadt auch eine Auswahl an orientalischem Kunsthandwerk in den Souks.

Houdt u er rekening mee dat onze pakketreizen voor personen met een mobiliteitsbeperking in het algemeen niet geschikt zijn, tenzij de productbeschrijving andere informatie geeft. Graag geven we meer gedetailleerde informatie over dergelijke verzoeken om toch aan uw wensen te voldoen.

Belangrijke opmerking:
In verband met de versoepeling van de Coronavirus-maatregelen kunnen officiële beslissingen leiden tot beperkingen, wijzigingen of het vervallen van diensten tijdens uw reis.
Uiteraard heeft dit geen invloed op uw wettelijke rechten.

Opmerking overnachtingsbelasting

Houd er rekening mee dat in sommige steden en gemeenten een plaatselijke ‘city tax’ van toepassing is of op termijn ingevoerd kan worden. De hoogte van de overnachtingsbelasting is in de regel afhankelijk van het aantal sterren van het geboekte hotel en de duur van het verblijf. De belasting dient door de gast rechtstreeks aan het hotel te worden betaald. U kunt het best kort voor vertrek nagaan of op uw bestemming een dergelijke belasting wordt geheven.

Bovenstaande tekst over Be Live Experience Marrakech Palmeraie is onder voorbehoud en kan per reis verschillen (bv. wat is wel/niet inbegrepen). De informatie van de door jou gekozen reis & aanbieder vind je terug onder de ‘i’ in de kassabon aan de rechterzijde, indien een reis staat geselecteerd.
Alle prijzen & boeken