Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Kroatie ×
    • Midden-Dalmatie ×
    • Seget Donji ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Seget Donji

Op zoek naar een goedkope vakantie Seget Donji? Last minute Seget Donji en all inclusive Seget Donji vind je op Prijsvrij.nl. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in Seget Donji van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie Seget Donji te vinden, vergelijk prijzen en bespaar vele euro’s op je vakantie! Seget Donji is een rustig vissersdorp in Kroatie en is gelegen in de regio Midden-Dalmatie.

Lees meer

Populaire vakanties Seget Donji

Seget Donji - Zon, zee, strand & tot rust komen

Seget Donji is een rustig maar centraal gelegen dorp. Het ligt op slechts 2 km afstand van de historische stad Trogir en 26 km van Split, de tweede stad van Kroatië. In Seget Donji en de omgeving vindt je veel oude gebouwen. Zo vind je in het oude centrum bijvoorbeeld een middeleeuws kasteel.

 

Seget Donji is erg populair onder families en jongeren. Er zijn verschillende mooie kiezelstranden in de buurt met een kristalheldere zee. Op het strand vindt je verschillende watersport mogelijkheden. Dit dorp is kleinschalig en rustig maar er zijn wel genoeg faciliteiten in de buurt. Zo is er bijvoorbeeld een markt en een supermarkt aanwezig in het dorp. Je kunt ook gemakkelijk de omgeving van Seget Donji verkennen, er gaan regelmatig bussen of boten naar omliggende steden.

Kroatische keuken

‘s Avonds kun je jezelf vermaken in de restaurants, bars of discotheken. Seget Donji heeft een zeer diverse keuken. Je kunt er vele verschillende gerechten proberen. Vergeet vooral niet de desserts en heerlijke wijn uit deze streek te proeven.

Wandelen en fietsen

Seget Donji is de perfecte plek voor wandel en fiets liefhebbers. Er loopt een lang pad langs de kust naar de stad Trogir. De stad staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO en is dus zeker de moeite waard om te bezoeken. De lange promenade heeft aangrenzende paden waarop je de omgeving kunt verkennen. Daarom is Seget Donji het ideale uitgangspunt voor een fiets of wandel tocht in alle richtingen. Fiets en wandel langs de uitgestrekte kustlijn, door het bos of door de omliggende dorpen.