Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Italie ×
    • Sardinie ×
    • Palau ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Denk voor een heerlijke strandvakantie vol zonneschijn en voor het hele gezin eens aan Palau op Sardinie. Deze gezellige havenstad ligt in het noorden van het Italiaanse eiland aan de Middellandse Zee en beschikt over een levendig centrum. Hier vind je onder andere veel winkeltjes met souvenirs en kleding, talloze bars en veel gezellige restaurants die, door de directe ligging aan de haven, de hele dag de meest verse vis bereiden. De kust biedt veel wateractiviteiten en er zijn verschillende kindvriendelijke accommodaties in Palau te vinden, met bijvoorbeeld animatieteams en aparte kinderzwembaden. Palau is dé bestemming bij uitstek voor een heerlijke gezinsvakantie naar Italië met zowel avontuur als ontspanning.

Lees meer

Populaire vakanties Palau

Het rijke waterleven van Palau

Palau beschikt over een grote haven waar de hele dag door veerboten vertrekken naar onder andere de Maddalena Archipel en Corsica. Ook kun je vanuit hier op een zeil- of motorboot stappen voor een heerlijke dag op het water. Ben je een surfliefhebber of op zoek naar een geschikte plek om dit te leren? Dan kun je in het nabijgelegen Porto Pollo terecht; een waar surfparadijs op slechts 10 minuten rijden van Palau.

Zonovergoten Palau

De echte zonliefhebber is in Palau aan het juiste adres. De zomers zijn er lang en warm, maar zelfs in de heetste maanden van het jaar (juli en augustus) is het er met 28 graden heerlijk vertoeven. Koel af in de helderblauwe zee of neem een duik in het verfrissende zwembad bij een van de resorts in deze heerlijke badplaats. 

Shoppen in Palau

Dat de Italianen verstand hebben van mode is bekend, en dit is ook in Palau goed te merken. Zo vind je er naast verschillende souvenirshops ook een breed aanbod aan kledingwinkels met de meest prachtige kleding. Neem ook eens een kijkje bij de wekelijkse markt in de haven, hier vind je talloze kraampjes vol lokale lekkernijen, vers fruit en groenten en zacht geprijsde kleding.

 

Palau op Sardinië biedt voor ieder uit het gezin wat wils: van surfen tot winkelen of heerlijk luieren in de zon, het kan er allemaal!