Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Italie ×
    • Sardinie ×
    • Costa Rei ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Costa Rei

Ben je dol op een zon, zee en strandvakantie in combinatie met cultuur en historie? Dan ben je in Costa Rei, in Italie, aan het goede adres. Het dorp Costa Rei ligt in het zuidoosten op het Italiaanse eiland Sardinie aan de azuur blauwe Middellandse Zee. Het uitgestrekte en kindvriendelijke zandstrand van Costa Rei is maar liefst 8 kilometer lang. Het gezellige centrum beschikt over alle ingrediënten om je vakantie tot een succes te maken: winkeltjes, supermarkten, ijssalons, heerlijke eetgelegenheden met uiteenlopen keukens, bars en cafés die tot laat in de avond geopend zijn. In de zomer is er op het dorpsplein een gezellige avondmarkt. 

Lees meer

Populaire vakanties Costa Rei

Vakantie naar het schitterende Costa Rei

De omgeving van Costa Rei heeft veel te bieden voor de natuurliefhebber. Voor de kust ligt een granieten rotsformatie genaamd Scoglio di Peppino. Het bezoeken en beklimmen van de rots is een echte aanrader. Neem ook je duikbril mee, want het water rondom de rotsen is waar een snorkelparadijs. Verder naar het noorden vind je het zoutwatermeer Piscina Rei. Het strand scheidt het meer van de zee en dit levert bijzondere foto’s op. Daarnaast mag een bezoek aan het wandelgebied Sette Fratelli niet op je to-do list ontbreken.

Historie & cultuur op Sardinië

Houd je van cultuur en historie of vind je het gewoonweg leuk om een prachtige stad te bezoeken? Pak dan de auto en breng een bezoek aan Cagliari, de hoofdstad van Sardinië. De stad ligt op een uur rijden vanaf Costa Rei. Dichterbij Costa Rei is er ook genoeg te beleven op historisch gebied. Complesso Megalitico de Piscina Rei, Nuraghe Scalas en Cuili Piras zijn gebieden rondom Costa Rei waar je menhirs kunt bezichtigen, dit zijn grote stenen die in de prehistorie werden gebruikt.

Beste reistijd vakantie Costa Rei

De dichtstbijzijnde luchthaven is Cagliari voor een vakantie naar Costa Rei. Vanaf Düsseldorf vlieg je hier binnen 2,5 uur met een rechtstreekse vlucht naar toe en van daaruit is het nog een uur rijden naar de bestemming. Costa Rei heeft een mediterraan klimaat. De beste reistijd is van april tot en met oktober. Vanaf april is de temperatuur al zo’n 20 graden en is de neerslag nihil. Gaat de voorkeur uit naar een echte zonvakantie, dan zijn vooral de maanden juni, juli en augustus met temperaturen rond de 28 graden het meest geschikt.

Het accommodatie aanbod in Costa Rei bestaat voornamelijk uit appartementen en vakantiehuisjes dichtbij zee. Bekijk snel op onze website welk hotel of appartement het beste bij jouw wensen past!