Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Italie ×
    • Puglia ×
    • Giovinazzo ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Giovinazzo

De prachtige stad Giovinazzo is gelegen in Puglia en nog een onontdekte parel in Italie, waardoor je hier het echte Italiaanse leven goed kan beleven. Begin je dag met een kopje koffie en een Italiaanse lekkernij ‘cornetto’ op het plein Piazza Vittorio Emanuelle II. Dit is een plein waar alle inwoners samenkomen en zomers ook de speciale feestdagen groots worden gevierd. Verder vind je in het centrum de neoklassieke kerk Sant’Agostino. Een bezoekje aan de authentieke haven is ook zeker de moeite waard. Vertoef hier op een terrasje en geniet van de Italiaanse keuken óf neem een verfrissende duik in de zee. Ben jij overtuigd van Giovinazzo? Bekijk snel ons aanbod!

Lees meer

Populaire vakanties Giovinazzo

Weer Giovinazzo

Op zoek naar een heerlijke zonvakantie? Dan ben je in Giovinazzo aan het goede adres. Deze plaats beschikt over een Mediterraan klimaat met hete, droge zomers en winters met zachte temperaturen. In de zomer ligt de temperatuur gemiddeld rond de 28 graden en in de winter kan dit dalen tot 11 graden. De beste tijd om deze plaats te bezoeken is in de maanden mei, juni, juli, augustus en oktober.

Bezienswaardigheden Giovinazzo

In Giovinazzo is genoeg te doen. Beleef hier het echte Italiaanse leven en doe boodschappen bij Mercato Coperto net zoals de inwoners. Je kan hier onder andere verse vis, fruit, olijven, ham en kazen halen. Daarnaast beschikt Giovinazzo over een authentieke haven waar je kan genieten op een terrasje in de zon van typische Pugliees eten, zoals Orecchiette (typische pastasoort) en een burrata (romige Italiaanse kaassoort). Heb je wat langer de tijd? Dan is een bezoekje aan de nabijgelegen stad Bari zeker de moeite waard!

Hotels in Giovinazzo

Zie jij jezelf al rond lopen in Giovinazzo? Bekijk snel onze hotels en vergelijk de beste deals. Misschien geniet jij binnenkort wel van een heerlijke vakantie in Giovinazzo!