Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Italie ×
    • Napels ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Welkom in Napels; een heerlijke bestemming voor een vakantie vol zon en avontuur in Italië. Gelegen in het zuidwesten van Italie vind je deze schitterende regio die bekend staat om haar authentieke Italiaanse sfeer. Dit betekent steden vol knusse straatjes, temperamentvolle locals, heerlijke pizza’s en allerlei natuurschoon. Met een eindeloos aanbod aan architectonische pronkstukken is er genoeg te bewonderen! De uitbarstingen van vulkaan Vesuvius in Pompeï hebben hun werk bijvoorbeeld goed zichtbaar gelaten, dat is zeker een must-see. Kortom, Napels heeft alles voor een fantastische zonvakantie!

Lees meer

Populaire vakanties Napels

Bezienswaardigheden in de omgeving van Napels

Je kan naar de stad zelf gaan, maar een vakantie naar Napels is niet compleet zonder een bezoekje te brengen aan Pompeï. Deze stad behoort tot een van de best bewaarde Romeinse steden, die in 79 na Christus door een dikke laag lava en as uit de Vesuvius vulkaan bedolven werd. Ook wandel je hier een van de 9 routes die om de vulkaan lopen. Een andere aanrader is pittoreske eilandje Capri, waar je in een kleine 50 minuten vanuit de haven van Napels heenvaart. Hier vind je een oud centrum vol winkeltjes, terrasjes en schitterende natuurparken. Superleuk voor een dagtripje!

La Dolce Vita tijdens een verblijf in Napels

Italië staat bekend om haar zoete leven, en dit is in Napels en omgeving ook goed terug te vinden. Bij het ontbijt geniet je van de lekkerste croissants, na de lunch maak je een keuze uit een van de vele ijssalons en het diner sluit je af met de voortreffelijkste Tiramisú. La Dolce Vita wacht op jou!

Het weer in Napels en omgeving

De beste reistijd voor een vakantie naar omgeving Napels is in de lente. De temperatuur is dan gemiddeld zo’n aangename 23 graden en ideaal om eropuit te gaan! In de zomermaanden is het klimaat perfect om lekker aan het strand te liggen. De temperaturen kunnen dan oplopen tot wel 40 graden! De winter en herfst in deze regio kunnen soms wat onstuimig zijn en kan verschillen van mild tot koud weer. 

Ben je op zoek naar een heerlijke vakantie onder de Italiaanse zon, waar er naast luieren ook genoeg te beleven valt? Dan is Napels en haar prachtige omgeving de perfecte vakantiebestemming voor jou!