Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Italie ×
    • Campania ×
    • Capri ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vier vakantie in het zuiden van Italië op het heerlijke eiland Capri. Dit luxe eiland ligt in de Golf van Napels en kent schitterende kustlijnen met spectaculaire kliffen en baaien met helderblauw zeewater. Reken op geweldige uitzichten, vooral bij de mooiste plekken van het Italiaanse eiland: Marina Piccola en I Faraglioni met haar drie iconische rotspunten. Neem ook zeker goede wandelschoenen mee, want op Capri kun je fantastisch wandelen. Dit eiland in de Italiaanse regio Campania telt uitstekende hotels en betaalbare alternatieven voor een zonovergoten vakantie op Capri! Wanneer kom jij dit unieke eiland bezoeken?

Lees meer

Populaire vakanties Capri

Bezienswaardigheden op Capri

Een hotspot op Capri is zeker de Villa San Michelle di Axel Munthe. Dit is een voormalige villa van een dokter. Naast zijn doktersactiviteiten was hij ook een liefhebber van mooie tuinen. Nu zijn de botanische tuinen openbaar toegankelijk. Loop tussen de schitterende bloemen en planten terwijl je geniet van het uitzicht op zee en de ruige kustlijnen. Ook La Grotta Azzura, oftewel de blauwe grotten, zijn absoluut de moeite waard op dit eiland. Bezoek deze grotten in de ochtend, want dit is hét moment dat er een mooie lichtinval de grot binnenkomt. Het water krijgt een fotogenieke babyblauwe kleur. Dit kun je met eigen ogen bewonderen met een boottocht. Met een klein bootje kun je de grotten invaren en getuige zijn van dit verschijnsel.

Flaneren in Capri Stad

De voornaamste gezelligheid vind je in de gelijknamige hoofdstad Capri. Struin rond tussen de hippe modewinkels van bekende merken met aansluitend een terrasje of een diner in één van de vele chique restaurants. Een grote highlight in Capri Stad is Villa Jovis. Dit is het vroegere verblijf van de Romeinse keizer Tiberius. Tegenwoordig zijn hier enkel nog ruïnes van over, maar het schitterende uitzicht zal je zeker bijblijven! Verder staat Capri Stad bekend om de vele witgekleurde huizen en de luxe jachten die in de haven dobberen. Vanuit Napels of Sorrento is er een veerverbinding die je in 45 minuten naar dit prachtige eiland brengt.  

Wat te doen op vakantie op Capri?

Tijdens een avontuurlijke wandelroute van Piazetta naar Capri Stad kun je een grote natuurlijke brug bekijken. Dit is de Arco Naturale. De brug is door erosie ontstaan en heeft zich door de jaren heen zo gevormd. Vanaf een terras heb je een mooi uitzicht op dit natuurverschijnsel. Een veel gekozen activiteit op Capri is een rit naar Monte Salaro. Dit is het hoogste punt van Capri te bereiken met een stoeltjeslift. In 12 minuten ga je naar de top op 596 meter. Onderweg passeer je verbluffende uitzichten!