Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Ijsland ×
    • Reykjavik ×
    • Reykjavik ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Stedentrip Reykjavik

Op zoek naar een goedkope stedentrip Reykjavik? Wij zetten de beste deals naar de hoofdstad van Ijsland hieronder voor je op een rijtje! Reykjavik is de laatste jaren steeds populairder geworden onder de toeristen. Het wordt vaak gezien als doorreis punt naar de rest van het eiland, maar op zichzelf heeft deze stad ook veel te bieden. Van de vele kleine winkelstraten en bijzondere architectuur tot aan de warmwaterbronnen waar je heerlijk tot rust kunt komen. Het bruisende nachtleven zorgt tevens voor een gezellige avondsfeer. Reykjavik heeft voor ieder wat wils! Dus ben je op zoek naar een hippe stedentrip naar deze trendy stad? Vergelijk hieronder de beste Reykjavik deals die we voor je uit hebben gezocht!

Lees meer

Populaire stedentrips Reykjavik

Reykjavik – Combinatie van modern, traditie en historie

Reykjavik is de hoofdstad van IJsland en tevens de meest westelijk en noordelijk gelegen hoofdstad van Europa. Deze unieke stad ligt prachtig ingesloten tussen de berg Esja en de blauwe wateren van Faxafloi Bay. Reykjavik heeft met haar 120.000 inwoners een dorpse sfeer en is ideaal voor een stedentrip of een weekendje weg. Er is geen stad zo eigenzinnig en origineel als Reykjavik.

Kleurrijke en moderne stad in IJsland

Het is een kleurrijke moderne stad vol bezienswaardigheden, zoals het Kunstmuseum, het Nationale Museum en de vele kerken en kathedralen. De stad is omgeven door prachtige natuur. Maak een boottocht over de oceaan of ga heerlijk ontspannen in het mineraalrijke en behaaglijk warme water van de Blue Lagoon. Verder heeft Reykjavik nog vele terrasjes, winkels, gezellige restaurants en een swingend nachtleven. Naast deze bezienswaardigheden is Reykjavik ook een stad om heerlijk te relaxen. Dat kun je doen in een van de thermale baden.

Ontdek het prachtige Reykjavik tijdens jouw stedentrip

Ook in de directe omgeving van de stad vind je verschillende indrukwekkende bezienswaardigheden. Zo kun je een bezoekje brengen aan een van de warmwaterbronnen of ga erop uit en ontdek het adembenemende landschap met watervallen, geisers en misschien wel het noorderlicht? Laat je verassen door de prachtige natuur zoals je die nergens anders op de wereld zult vinden!