Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Ijsland ×
    • Reykjavik ×
    • Reykjavik ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Stedentrip Reykjavik

Op zoek naar een goedkope stedentrip Reykjavik? Last minute Reykjavik en all inclusive Reykjavik vind je op Prijsvrij.nl. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in Reykjavik van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale stedentrip Reykjavik te vinden, vergelijk prijzen en bespaar vele euro’s op je stedentrip! Deze hippe en trendy hoofdstad van Ijsland heeft een bruisend nachtleven en een uitgebreid winkelaanbod. Ook is het een ideaal startpunt om vanuit daar de rest van het eiland te verkennen.

Lees meer

Populaire stedentrips Reykjavik

Reykjavik – Combinatie van modern, traditie en historie

Reykjavik is de hoofdstad van IJsland en tevens de meest westelijk en noordelijk gelegen hoofdstad van Europa. Deze unieke stad ligt prachtig ingesloten tussen de berg Esja en de blauwe wateren van Faxafloi Bay. Reykjavik heeft met haar 120.000 inwoners een dorpse sfeer en is ideaal voor een stedentrip of wanneer je de rest van het indrukwekkende eiland wil ontdekken. Er is geen stad zo eigenzinnig en origineel als Reykjavik.

Kleurrijke en moderne stad

Het is een kleurrijke moderne stad vol bezienswaardigheden, zoals het Kunstmuseum, het Nationale Museum en de vele kerken en kathedralen. De stad is omgeven door prachtige natuur. Maak een boottocht over de oceaan of ga heerlijk ontspannen in het mineraalrijke en behaaglijk warme water van de Blue Lagoon. Verder heeft Reykjavik nog vele terrasjes, winkels, gezellige restaurants en een swingend nachtleven. Naast deze bezienswaardigheden is Reykjavik ook de stad om heerlijk te relaxen. Dat kun je doen in een van de thermale baden.

Ontdek de omgeving van Reykjavik

Ook in de directe omgeving van de stad vind je verschillende indrukwekkende bezienswaardigheden. Zo kun je een bezoekje brengen aan een van de warmwaterbronnen of ga erop uit en ontdek het adembenemende landschap met watervallen, geisers en misschien wel het noorderlicht. Laat je verassen door de prachtige natuur zoals je die nergens anders op de wereld zult vinden.