Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Hongarije ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:
085 2085 551 lokaal tarief

Vakantie Hongarije

Hongarije is een heerlijk vakantieland in Europa. Het staat bekend om het heerlijke klimaat, de lage prijzen en de gastvrije bevolking. Maar ook om de thermale badhuizen, goulash-soep en de indrukwekkende geschiedenis. Ook fijn: je kan er gemakkelijk komen, zowel met de auto als met het vliegtuig. Waarom zou je voor Hongarije moeten kiezen als bestemming? Eigenlijk kun je beter zeggen: waarom niet. Het is een land met geweldige mogelijkheden. Je kunt er bijna alles doen wat je wil! Fietsen, wandelen, zwemmen in het Balatonmeer, festivals bezoeken, winkelen in Budapest, zonnebaden… Zomaar een greep uit de mogelijkheden. Ga je met ons mee?

Lees meer

Populaire vakanties Hongarije

Favoriete bestemmingen in Hongarije

Hongarije is een groot land, dus wat voor vakantie je ook zoekt: je vindt het daar. Sommige mensen gaan voor de natuur, anderen voor de cultuur, geschiedenis, architectuur of heerlijke keuken. Heb je inspiratie nodig voor jouw vakantie? Bekijk onderstaande bestemmingen eens:

Balatonmeer

Wil je op zonvakantie naar Hongarije? Dan is het Balatonmeer de ideale bestemming. Dit gigantische, turquoise meer wordt ook wel ‘De Hongaarse Zee’ genoemd. Aan de oevers van Balaton is alles aanwezig: stranden, watersportmogelijkheden, vissersdorpjes, restaurantjes en nog veel meer.

Budapest

Zin in een bruisende stadsbeleving? Ga op vakantie naar Budapest, de ‘Koningin van de Donau’. Deze sfeervolle stad bestaat uit twee delen: Buda en Pest. Beide delen hebben ontelbare bezienswaardigheden. Budapest is dan ook geliefd bij elke vakantieganger: van cultuurliefhebbers tot fotografen en van wandelaars tot feestbeesten.

Boek de beste deal naar Hongarije

In Hongarije heb je verschillende accommodaties: hotels, appartementen en resorts. Bij Prijsvrij.nl selecteren we de beste deals voor jou. Authentieke overnachtingen voor een mooi bedrag. Bekijk alvast of er iets voor je tussen zit! Zie je iets leuks? Wacht niet te lang en leg jouw vakantie vast!