Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Hongarije ×
    • Balatonmeer ×
    • Siofok ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Aan de oevers van het immense Balatonmeer in Hongarije ligt vakantiebestemming Siófok. Een geliefde badplaats onder jongeren en families met kinderen. Wil je voor je rust hiernaartoe op vakantie? Dan is Siófok niet aan jou besteed. Want hier bruist het dag en nacht! Overdag kun je jouw tijd volop besteden aan de gaafste wateractiviteiten. Of gooi een frisbee over op het strand. In de avonden openen de restaurants, bars en nachtclubs hun deuren om jou de tijd van je leven te bezorgen. Siófok is niet voor niets de meest populaire hotspot van de hele regio. Ben je toe aan een gezellige en onvergetelijke tijd? Dan is Siófok de plek waar jij jouw volgende vakantie door wilt brengen.

Lees meer

Populaire vakanties Siofok

Vakantie Siófok met het hele gezin

Waarom Siófok als vakantiebestemming zo populair is onder families? Vooral vanwege het lange zandstrand. Het strand van Siófok is 15 kilometer lang en loopt langzaam af in het meer. Hierdoor kunnen kinderen veilig zwemmen in het warme water. De temperatuur van het water kan in de zomer oplopen tot maar liefst 25 graden. Ook bieden veel hotels in Siófok goede faciliteiten aan voor het hele gezin, waaronder speciale familiekamers.

De omgeving is prima geschikt om mooie wandel- en fietstochten te maken. Je zult vooral veel wijngaarden tegenkomen waar je de lekkerste Hongaarse wijnen kunt proeven. Het historische centrum van de stad staat bekend om het mooie Szabadságplein met zijn 45-meter hoge watertoren. Hieromheen zijn tal van restaurants gevestigd waar je voor een klein bedrag lekker kunt eten.

Jongerenvakantie naar Siófok

Siófok is een van de populairste bestemmingen in Hongarije onder jongeren. Er zijn veel nachtclubs en discotheken in de stad te vinden waar je goedkoop kunt stappen. Aan avondentertainment is er dan ook zeker geen gebrek. En voor wie toch onverwacht wat heimwee krijgt naar huis: er is zelfs een Nederlandse kroeg te vinden. Overdag is het ook mogelijk om tegen een lage prijs surflessen te nemen of te waterskiën. Een onvergetelijke vakantie wordt het in Siófok zeker.

Wat je nog meer kunt doen

Siófok is een levendige stad waar volop activiteiten te ondernemen zijn. Maar als je wat meer van het Balatonmeer wilt ontdekken, is het ook een goede uitvalsbasis daarvoor. Vanuit de haven vertrekken er regelmatig boten richting Tihany of voor excursies op het water. Weet je niet waar je moet zijn? De bewoners zijn heel gastvrij en helpen je graag op weg. Ze willen niets liever dan jou een geweldige vakantie bezorgen in Siófok.

Nieuwsgierig geworden naar Siófok? Bekijk dan onze talrijke accommodaties in deze levendige badplaats. Een ding is zeker: je zult je hier niet vervelen!