Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
 • 1e persoon: 1-1-1990
 • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
  • Groot-Brittannie ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:
 • Helaas bieden wij op dit moment geen accommodaties aan in birmingham.
  Bekijk onze beschikbare accommodaties in Groot-Brittannie:

Vakantie Groot-Brittannie

Wie aan een vakantie in Groot-Brittannië denkt, denkt aan prachtige landschappen en eindeloze groene, glooiende velden. Groot-Brittannië is dan ook ideaal voor natuurliefhebbers die al wandelend, fietsend of autorijdend van de prachtige natuur willen genieten. Dit schitterende natuurschoon vind je bijvoorbeeld in Zuid-Engeland. In Schotland variëren de mogelijkheden van ruige hooglanden tot hippe steden. Wil je op kastelenjacht, dan moet je in Wales zijn. Verder heb je natuurlijk de hoofdstad Londen, dat barst van de winkels, bars en restaurants. Maar ook Manchester, Birmingham en Belfast in Noord-Ierland zijn zeer geschikte bestemmingen voor een levendige vakantie! Een perfecte combinatie tussen rust en actie!

Lees meer

Populaire vakanties Groot-Brittannie

Een actieve vakantie in Groot-Brittannië

Iedereen die op zoek is naar een actieve vakantie is in Groot Brittannië precies op de juiste plek! Zo vind je in Schotland onder andere het bekende Loch Ness en Edinburgh Castle, dat gebouwd is op een vulkanische rots. In het westen bezoek je Wales, dat bekendstaat om zijn schitterende uitgestrekte landschappen en waar je uren kunt dwalen zonder iets of iemand tegen te komen. En al dit prachtige natuurschoon is niet alleen te voet of per auto te verkennen, er zijn ook talloze mogelijkheden om over de mooiste rivieren te kajakken of tussen de meest imposante rotsformaties te abseilen. 

Het klimaat van Groot-Brittannië

Groot-Brittannië kent een gematigd zeeklimaat met relatief milde winters, warme zomers en neerslag gedurende het hele jaar. Door zijn geografische ligging kent Groot-Brittannië echter wel meer verschillen in het klimaat dan bijvoorbeeld Nederland. Zo kent het westen gemiddeld iets meer regen en iets lagere temperaturen, wat komt door de vele heuvels en bergen die je hier vindt. Schotland en Wales zijn volgens de statistieken de natste regio’s van Groot-Brittannië. Gelukkig zijn er ook genoeg droge dagen, maar hoe het ook zij: een paraplu meebrengen is altijd raadzaam. En al dat schitterende groen kan natuurlijk niet bestaan zonder de nodige regenval. Voor meer praktische informatie voor je vakantie naar Groot-Brittannië vind je in onze Prijsvrij Vakantiewijzer. Zo ga je helemaal goed voorbereid op reis!

 

Ben je op zoek naar een actieve vakantie in prachtige natuur, een bezoek aan een levendige grote stad of een combinatie van deze twee? Dan zit je in Groot-Brittannië goed!

Blog

 • Foto
  Filmlocaties The Crown
  01 juni 2021

  Ben jij ook zo’n fan van de populaire Netflix serie The Crown over het leven van Koningin Elisabeth II? In Schotland en Engeland kan je vele filmlocaties bezoeken van The Crown. Ontdek ze in deze blog!

  Filmlocaties The Crown