Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Groot-Brittannie ×
    • Schotland ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Schotland

In het noorden van Groot-Brittannie vind je Schotland. Schotland is een ideale bestemming voor iedereen die gek is op het buitenleven en er graag op uit gaat. Variërend van ruige landschappen tot groene vlaktes met schitterende kastelen. Begin jouw reis in de hoofdstad Edinburgh, waar je na een paar dagen stad de natuur intrekt. Rij vervolgens bijvoorbeeld via het Trossarch National Park naar het hoger gelegen Fort William, waar je de hoogste berg van Groot-Brittannië vindt; de Ben Nevis. Rij daarna door naar het beroemde meer van Loch Ness om deze plek met eigen ogen te bewonderen. Waar je ook heen gaat; overal geniet je van schitterende natuur. Ga je mee op avontuur in Schotland?

Lees meer

Populaire vakanties Schotland

Verschillende accommodaties in Schotland

Of je nu op zoek bent naar een vaste accommodatie tijdens jouw verblijf in Schotland, of liever verschillende accommodaties bezoekt tijdens een rondreis; alles is mogelijk. Zo vind je er luxueuze hotels om lekker in bij te komen, maar ook schitterende vakantieparken middenin de natuur. De kinderen vermaken zich in één van de zwembaden of spelen eindeloos buiten, Schotland is ideaal voor het hele gezin. 

Wat je écht niet mag missen in Schotland

Eigenlijk is de vraag ‘wat mag je wél missen in Schotland’ een betere vraag; het antwoord is namelijk ‘niets’. Wanneer je door dit schitterende landschap rijdt zie je deze wisselen, en zo is geen dag hetzelfde. Onderweg reis je door verschillende dorpjes, waar een stop altijd de moeite waard is. De Schotten ontvangen je hartelijk in hun restaurants en maken met liefde heerlijke gerechten voor je klaar.

Schotland: klimaat en beste reistijd

Het klimaat van Schotland is ideaal voor een actieve vakantie. Zo wordt het er ’s zomers niet warmer dan een graad of 24. In de winter is het een stuk kouder, maar met een graad of 4 ook perfecte omstandigheden voor een actieve vakantie in de schitterende natuur.

Ben je op zoek naar eens wat anders dan een strandvakantie? Denk dan aan Schotland, waar jij en jouw gezin betoverd worden door sprookjesachtige landschappen. Jullie zullen je hier geen moment vervelen!