Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Groot-Brittannie ×
    • Londen ×
    • Londen ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Op zoek naar een goedkope stedentrip Londen? Last minute Londen en stedentrip Londen vind je op Prijsvrij.nl. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in Londen van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale stedentrip Londen te vinden, vergelijk prijzen en bespaar vele euro’s op je stedentrip! Londen is en blijft onbetwist één van de populaiste stedentrips onder de reizigers en dit is niet voor niets. De hoofdstad van Groot-Brittannie heeft namelijk genoeg te bieden.

Lees meer

Populaire vakanties Londen

Stedentrip Londen - de highlights

Wanneer je voor het eerst naar Londen op stedentrip gaat dan zijn de highlights van de stad niet te missen. Draai een rondje in de London Eye, bekijk de Tower Bridge en de Big Ben, ga griezelen in de London Dungeons en een wandeling door Hyde Park kan uiteraard niet ontbreken. Voor de echte museumliefhebber staat Londen natuurlijk bovenaan voor een bezoek aan Natural History Museum of het British Museum vol prachtige kunstobjecten en oudheden.

De ultieme winkelstad

Shop 'till you drop is een veel gehoorde uitspraak in Londen. De vele winkelstraten zoals Oxfordstreet of het enorme winkelcentrum Westfield bieden een groot aanbod aan hippe kledingwinkels. Uiteraard bezoek je het iconische Harrods en drink je thee tijdens je shop-pauze.

Londen als het bruisende middelpunt

Je kunt Londen vanuit Nederland gemakkelijk bereiken per bus, auto, vliegtuig, boot of trein. Vind de perfecte reis en ga een paar dagen cultuur snuiven in Londen! Londen wordt gezien als één van de meest toonaangevende wereldsteden. De wijken Notthing Hill, Greenwich, Camden Town, Kensington en Kings Cross klinken je misschien wel bekend in de oren. Breng je bezoek aan deze wijken voor de utlieme Londen-beleving!