Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Griekenland ×
    • Samos ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Op zoek naar een goedkope vakantie Samos? Last minute Samos en all inclusive Samos vind je op Prijsvrij.nl. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in Samos van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie Samos te vinden, vergelijk prijzen en bespaar vele euro’s op je vakantie! Samos is één van eilanden van Griekenland en ligt in de Egeïsche Zee vlak voor de Turkse Kust. 

Lees meer

Populaire vakanties Samos

Samos - Romantisch eiland in de Egeïsche Zee

Samos is een mooi en groen eiland in Griekenland met helderwitte zandstranden, schilderachtige dorpjes en aardige vissershaventjes. In de avond geniet je van de gezellige Griekse restaurants en bars. De hoofdstad, Vathi ligt in een schilderachtige en weelderig groene baai en heeft een gezellige boulevard en vele musea. Hier kan je ook ten volle genieten van de typisch Griekse gerechten en de zoete wijn in de restaurantjes en cafés.

Bezienswaardigheden van Samos

Verder heeft Samos nog tal van bezienswaardigheden, zoals de tempel van Hera in het Heraion, de Polykrateria Muren en de Romeinse baden in Pythagoreion. Andere bezienswaardigheden zijn: het Zoodogos Pigi klooster, het dorpje Potokaki Beach, het bergdorpje Manolates en de watervallen van Karlovasi.

Strandvakantie ten top

Bij aankomst op het eiland merk je al snel wat het belangrijkste, de stranden! Bezoek het brede zandstrand bij Psili Ammos of geniet van de ruige kust in het noorden van het eiland. Je waant je op een tropisch eiland. Het is even zoeken want Potami Beach is verscholen tussen de groene heuvels en spectaculaire watervallen.