Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Griekenland ×
    • Samos ×
    • Kokkari ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Ga voor een heerlijke zonvakantie naar Kokkari op Samos. Dit knusse vissersdorpje ligt aan de noordkust van het Griekse eiland. Kokkari biedt een combinatie van langgerekte zandstranden, hoge bergen en genoeg avontuur. Kokkari is zeer pittoresk en sfeervol. Zo vind je er kleine straatjes vol trappetjes, knusse terrasjes en leuke winkeltjes. De accommodaties in Kokkari variëren van grotere resorts met verschillende zwembaden, tot kleinschalige en persoonlijke hotels. Welke accommodatie je ook kiest; ze zijn allemaal tot in de puntjes verzorgd om jou van een heerlijke zonvakantie te voorzien. En wanneer je even genoeg aan zee of het zwembad hebt geluierd dan biedt Kokkari genoeg vertier voor iedereen.

Lees meer

Populaire vakanties Kokkari

Excursies vanuit Kokkari

Wanneer je het knusse centrum van Kokkari hebt ontdekt kun je een bezoek aan de grootste kerk van het eiland brengen, de Agios Nikolaos. Deze is van buiten net zo prachtig als van binnen, dus een kijkje aan de binnenkant is zeker aan te raden. Samos beschikt ook over schitterende natuur die vanuit Kokkari perfect per auto of te voet te verkennen is.

Kokkari voor het hele gezin

Hoe oud de kinderen ook zijn; ze vermaken zich optimaal in Kokkari. De kleinsten worden door de kidsclub opgehaald voor een dag(deel) vol knutsel- en waterpret. De wat oudere kinderen spelen veilig op het heerlijke zandstrand. Je laat je kinderen met een gerust hart optimaal genieten van een zonvakantie in Kokkari.

Reistijd en klimaat

In ongeveer 3,5 uur tijd vlieg je vanuit Nederland rechtstreeks naar Samos. Hierna rijd je in een kleine 30 minuten naar Kokkari waar je direct van het heerlijke strandleven kunt genieten. In de zomer doe je dit met temperaturen rond de 30 graden, maar ook het voor- en najaar zijn perfecte periodes voor een bezoek aan Kokkari. Met temperaturen rond de 22 graden kom je hier heerlijk bij onder de Griekse zon.

Ga met het hele gezin voor een heerlijk rustige strandvakantie en kies voor Kokkari op Samos. Kom lekker tot rust op het prachtige zandstrand van dit Griekse vissersdorpje.