Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Griekenland ×
    • Kreta ×
    • Kolymbari ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Kolymbari

Op zoek naar een zonvakantie in Griekenland? Dan is het pittoreske dorpje Kolymbari op Kreta misschien wel iets voor jou! Met een uitgestrekt strand en de vele visrestaurants is het heerlijke genieten in een typisch Griekse sfeer. Kolymbari zelf is niet enorm groot, maar dat maakt het niet minder mooi! Zo heb je een haventje met een prachtig uitzicht over zee. Op loopafstand van deze haven ligt het Gonia Odigitria klooster, dat zeker de moeite waard is om langs te gaan. Vanuit Kolymbari kun je ook gemakkelijk de stad Chania bezoeken. Deze stad is met 75.000 inwoners een stuk groter dan Kolymbari. Het oude stadsgedeelte ligt rondom de haven, het nieuwe stadsgedeelte ligt eromheen met in het centrum het Platia 1866 Plein. Zeker een aanrader!

Lees meer

Populaire vakanties Kolymbari

Kolymbari, een rustige badplaats

Vergeleken met de drukke trekpleisters in Griekenland als Chersonissos of Malia is deze bestemming een stuk rustiger. Er zijn echter genoeg restaurants, winkels en cafés te vinden om wat langer te blijven. Er zijn niet alleen toeristen uit het buitenland die Kolymbari op zoeken, ook de locals vinden het hier goed vertoeven. Zo komen er veel Grieken uit de naburige stad Chania naar Kolymbari. Ze gaan hier bijvoorbeeld visrestaurants af of ontspannen aan het uitgestrekte strand.

Duiken in Kolymbari

Behalve lekkere visrestaurants staat Kolymbari ook bekend om het kraakheldere zeewater. Dit maakt het een perfecte duik of snorkel locatie! Het strand is kilometers lang waardoor je veel variatie hebt in de omgeving. Wanneer je geen duikliefhebber bent kun je ook een bootje huren om een tocht te maken langs de kust. Hierbij kun je vanuit de boot tot enorme dieptes in het water kijken.
De plaats Kolymbari staat ook bekend om zijn olijfolie. De extra vierge olijfolie van hoge kwaliteit wordt hier gemaakt. Een leuke souvenir om mee te nemen naar huis!