Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Griekenland ×
    • Kreta ×
    • Malia ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Wil je van levendige zandstranden én het uitgaansleven genieten? Dan is de Griekse vakantiebestemming Malia op Kreta perfect voor jou! Malia is een van de drukste badplaatsen en erg geliefd. Dit komt voornamelijk door het 4,5 kilometer lange zandstrand. Neem een duik in de helderblauwe zee en zwem naar het eilandje Afentis Christos. Wanneer je door het centrum wandelt vind je toeristenwinkels vol met souvenirs en gezellige terrasjes. Wil je ook graag historie bewonderen? Dan is het Minoïsche Paleis van Malia zeker een bezoekje waard. Het paleis is op Knossos en Festos na, het twee na grootste Minoïsche paleis. Zie jij jezelf al vertoeven op dit eiland? Ontdek ons aanbod en reis naar Malia toe!

Lees meer

Populaire vakanties Malia

Malia: bruisend uitgaansleven

Malia is een waar paradijs voor jongeren die op zoek zijn naar een bruisende strandvakantie. Enkele jaren geleden was het nog een kleine badplaats en hedendaags is het één van de toeristische trekpleisters van het levendige eiland Kreta. Malia is vergelijkbaar met het populaire Chersonissos maar alleen iets kleiner in omvang. Wandel op de boulevard en neem plaats op één van de vele terrassen. Nuttig een heerlijke cocktail met vrienden óf beleef een romantisch diner met jouw geliefde.

Ontdek het Griekse eiland Kreta vanuit Malia 

De prachtige lange zandstranden van Malia is een absolute trekpleister. Talrijke jongeren rusten hier uit van een lange nacht stappen en genieten van de Griekse zonnestralen. In de zomer is deze badplaats zeer in trek bij Engelse jongeren. Krijg je het benauwd van de vele mensen? Dan zijn er diverse kleine stranden in de buurt van Malia wat vrijwel onaangetast is. Heb je even genoeg van het strand, bezoek dan de archeologische opgravingen van deze stad. Bezichtig de authentieke Minoïsche Paleis wat 1900 jaar voor Chr. is gebouwd. Combineer rust en cultuur op het Lasithi Plateau of huur een auto en verken het Griekse eiland. Vooral de steden Knossos, Agios Nikolaos en Heraklion zijn absoluut de moeite waard om te bezoeken.

 

Boek nu je vakantie of last minute en ontdek Malia met eigen ogen. Je zal niet teleurgesteld worden tijdens deze vakantie op het Griekse eiland Kreta.