Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Griekenland ×
    • Corfu ×
    • Acharavi ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Op zoek naar een goedkope vakantie Acharavi? Last minute Acharavi en all inclusive Acharavi vind je op Prijsvrij.nl. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in Acharavi van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie Acharavi te vinden, vergelijk prijzen en bespaar veel euro’s op je vakantie! Acharavi is gelegen in het noorden van het eiland Corfu. Deze plaats in Griekenland is vooral geliefd bij gezinnen.

Lees meer

Populaire vakanties Acharavi

Acharavi - gezinsvriendelijke badplaats

Acharavi ligt aan de noordkust van het Griekse eiland Corfu. Het heeft een klein, gezellig centrum met winkels, restaurants, bars en terrassen. Een mooi en uitgestrekt zand/kiezelstrand loopt geleidelijk af in zee en maakt Acharavi tot een ideale toeristische bestemming voor gezinnen met kleine kinderen.

Net buiten het de badplaats ligt het waterpark Hydropolis. De kinderen kunnen zich hier urenlang vermaken in de diverse zwembaden en de verschillende waterglijbanen. Het is zeker de moeite waard om tijdens je zonvakantie naar Acharavi eens een dagje naar dit leuke waterpark te gaan!

Zin in een strandvakantie? Acharavi is dé perfecte plek!

Ook zin om lekker op het strand te liggen? Dan kunnen wij je Acharavi aanraden. Op het strand zijn voldoende ligbedjes en parasols verkrijgbaar waardoor je ook nog even de schaduw kunt opzoeken tussen het zonnen door. Na een dag strand kan je prima afsluiten in één van de gezellige taverna's. Ook is Corfu perfect voor wandelaars. Vanaf Acharavi start één van de mooiste wandelgebieden van het eiland.