Fertel Etoile

 • *
 • *
 • *

Parijs, Parijs, Frankrijk

  • Helaas: deze accommodatie heeft op dit moment geen aanbod.

   Bekijk ons beschikbare aanbod in Parijs of Frankrijk

  Informatie over Fertel Etoile

  Fertel Etoile is een middenklasse 3-sterren hotel in Parijs. In dit hotel geniet je van een aangename vakantie. Bekijk snel de foto's van Fertel Etoile voor meer informatie. Boek jouw vakantie naar Fertel Etoile en geniet van een heerlijke vakantie in Frankrijk!

  Ligging

  In een rustige buurt net achter de Arc de Triomph. De wereldberoemde Avenue des Champs-Élysées ligt op ca. 10 minuten lopen. Metrostation Argentine ligt op ca. 150 m (directe lijn naar o.a. Louvre en Place de la Bastille).

  Faciliteiten

  Receptie, lift, lounge en ontbijtruimte. Internetaansluiting tegen betaling.

  Algemeen

  Prima middenklasse hotel met een uitstekende ligging net achter de Arc de Triomph.

  Opmerkingen

  Parkeren nabij het hotel, ca. € 30 per dag.

  Kamers (52)

  Comfortabel en voorzien van bad of douche, toilet, telefoon, tv, minibar en airconditioning.

  Vervoersinformatie

  Trein

  Per Thalys naar Parijs

  Inclusief
  1) Uw treinticket is geldig vanaf elk station in Nederland (tegen toeslag) naar Parijs Gare du Nord v.v. inclusief zitplaatsreservering vanaf Amsterdam Centraal, Schiphol en Rotterdam Centraal (bij boeking opgeven, in- en uitstapplaats dienen gelijk te zijn). of 2) 1) Uw treinticket is geldig vanaf Amsterdam Centraal, Schiphol, Rotterdam Centraal, Antwerpen Centraal of Brussel-Zuid (bij boeking opgeven, in- en uitstapplaats dienen gelijk te zijn).

  Exclusief
  - Eventuele toeslag indien de goedkoopste klasse vol is - Transfers station-hotel/appartement v.v. - Reserveringskosten

  Boekingsklasse
  De Thalys treinen naar Parijs hebben vier tarieven, namelijk RIT 1, RIT 2, RIT 3 en RIT 4. De prijzen van onze treinreizen zijn gebaseerd op het goedkoopste tarief RIT 4. Dit tarief heeft een beperkte beschikbaarheid. Indien dit tarief niet meer beschikbaar is, geldt een toeslag. Duurdere tarieven hebben uitsluitend betrekking op beschikbaarheid en niet op een verschil in klasse of service. Combinatie van verschillende boekingsklasses voor heen- en terugreis is toegestaan. De voordelen van reizen per 1e klasse: - Toegang tot de NS Hispeed Lounges in Amsterdam, Schiphol en Rotterdam (oa gratis drankjes en kranten). - Rustig reizen - Bredere stoelen en meer beenruimte - Catering op de zitplaats inbegrepen (welkomstdrankje, snack en hoofdmaaltijd*) - Kranten en magazines aanwezig in de trein - Laptop aansluiting - WIFI bij de prijs inbegrepen! - Mogelijkheid om bij de treinmanager een taxi te bestellen * Afhankelijk van de vertrektijd wordt de hoofdmaaltijd geserveerd tussen Amsterdam en Brussel of tussen Brussel en Parijs.

  Kinderprijs
  Kinderen van 4 t/m 11 jaar € 47 voor 2e klasse en € 54 voor 1e klasse.

  Bovenstaande tekst over Fertel Etoile is onder voorbehoud en kan per reis verschillen (bv. wat is wel/niet inbegrepen). De informatie van de door jou gekozen reis & aanbieder vind je terug onder de ‘i’ in de kassabon aan de rechterzijde, indien een reis staat geselecteerd.