Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Duitsland ×
    • Baden Wurttemberg ×
    • Stuttgart ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Stuttgart

Stuttgart ligt in het zuidwesten van Duitsland en is de hoofdstad van de deelstaat Baden-Württemberg. De stad is perfect voor een onvergetelijke stedentrip! Ontdek de stad op de fiets of spring op een van de rode hop on & hop off bussen. Stuttgart kent geweldige wijken en veel leuke bezienswaardigheden. Een must visit is de Fernsehturm. Deze 216 meter hoge televisietoren was de eerste betonnen televisietoren ter wereld. Ook kun je super goed winkelen in Stuttgart en heerlijk terrassen. De stad ligt aan de rivier de Neckar waar je veel sportieve avonturen kunt beleven tijdens mooie wandelingen of leuke sup tours. Kortom, er is voor iedereen genoeg te beleven in Stuttgart!

Lees meer

Populaire vakanties Stuttgart

Winkelen in Stuttgart

Ben jij een echte shopaholic? Dan is Stuttgart de place to be! Köningstraße is de langste winkelstraat van Stuttgart. Het is de plek waar je rustig kan winkelen en wandelen. Verkeer is hier namelijk verboden.

Of je nu op zoek bent naar een bekende winkel of kleine charmante boetiekjes, je vindt het in de Köningstraße. Even pauzeren tussen het winkelen door? Dan kan je altijd terecht in een van de gezellige restaurantjes en cafés.

 

Bezoek musea in de autostad

Ben jij een echte auto liefhebber? Dan moet je Stuttgart op je lijstje hebben staan. Deze stad heeft 2 grote musea tot zijn bezit, namelijk het Mercedes Benz Museum en het Porsche Museum. Het Mercedes-Benz Museum is het enige museum ter wereld dat meer dan 120 jaar geschiedenis van Mercedes-Benz laat zien. Het Porsche museum wordt ook wel een van de meest fascinerende museum van de wereld genoemd. Niet alleen de tentoonstelling is ontzettend gaaf, maar ook het gebouw is fascinerend!

 

Hiken door het Zwarte Woud in Stuttgart

Eén van Duitslands mooiste natuurgebieden wordt ook wel het Zwarte Woud genoemd. Stuttgart ligt op maar een klein uurtje rijden van deze geweldige bestemming. Het Zwarte Woud mag je zeker niet missen als je graag onvergetelijke wandelingen maakt langs knetterende watervallen. Door het Zwarte Woud vind je eeuwenoude kastelen en gezellige dorpjes waar je typische Duitse schnitzel tot aan Duitse bieren en wijnen kunt uitproberen.

 

Klimaat in Stuttgart

Het klimaat van Stuttgart is bijna hetzelfde als in Nederland. De beste reistijd voor Stuttgart in Duitsland is van juni t/m augustus, waarin je een heerlijke temperatuur hebt en amper neerslag. De hoogste gemiddelde temperatuur in Stuttgart is 23°C in juli en de laagste is 2°C in januari.