Four Points By Sheraton Puntacana Village

  • *
  • *
  • *

Punta Cana, Oostkust, Dominicaanse Republiek

  • Parkeergelegenheid bij het hotel
  • Hoog beoordeeld door de gasten
  • Dicht bij de airport gelegen
  • Fitnessruimte en zwembad

Informatie over Four Points By Sheraton Puntacana Village

Four Points By Sheraton Puntacana Village is een middenklasse 3-sterren hotel in Punta Cana. In dit hotel geniet je van een aangename vakantie. Bekijk snel de foto's van Four Points By Sheraton Puntacana Village voor meer informatie. Boek jouw vakantie naar Four Points By Sheraton Puntacana Village en geniet van een heerlijke vakantie in Dominicaanse Republiek!

Dit mooie hotel is ideaal voor gezinnen. Het bevindt zich in Punta Cana. Het etablissement ligt op 4. 0 kilometer van het dichtstbijzijnde strand. Er zijn in totaal 124 gastenkamers in Four Points by Sheraton Puntacana Village. Deze accommodatie werd opgericht in 2012. Zakenreizigers kunnen genieten van de internetverbinding die overal in het hotel toegankelijk is. De receptie van deze accommodatie is 24 uur per dag geopend voor het gemak van de gasten. Four Points by Sheraton Puntacana Village beschikt op aanvraag over bedjes voor kleine kinderen. Wie niet van dieren houdt, kan volop van zijn verblijf genieten. Dit hotel staat geen huisdieren toe. Four Points by Sheraton Puntacana Village stelt een parking ter beschikking voor het comfort van de gasten. Gasten die in Four Points by Sheraton Puntacana Village verblijven kunnen genieten van de luchthaventransferdienst. Deze accommodatie biedt verschillende dineerervaringen aan. Dit etablissement is uitgerust met alle nodige diensten en voorzieningen voor een succesvol bedrijfsevenement. Four Points by Sheraton Puntacana Village kan een bedrag aanrekenen voor sommige van deze services.

Bovenstaande tekst over Four Points By Sheraton Puntacana Village is onder voorbehoud en kan per reis verschillen (bv. wat is wel/niet inbegrepen). De informatie van de door jou gekozen reis & aanbieder vind je terug onder de ‘i’ in de kassabon aan de rechterzijde, indien een reis staat geselecteerd.