Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Cyprus ×
    • Limasol ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Wie op zoek is naar een heerlijke vakantiebestemming vol zon is in de stad Limasol aan het juiste adres. Deze grote havenstad in het zuiden van Cyprus ligt in de baai van Akrotiri en heeft met zijn haven een belangrijke schakelfunctie tussen Europa en het Midden-Oosten. Je vindt door deze invloeden een enorme verscheidenheid aan winkels, restaurants en bars. Langs de kust loopt een lange, brede promenade vol palmbomen en groen, waardoor het vakantiegevoel optimaal is. Limasol heeft meerdere stranden, zoals Pissouri, Kourion en Apollo Beach. Perfect voor een verfrissende duik! 

Lees meer

Populaire vakanties Limasol

Een stad vol levendigheid

Wie van uitgaan houdt is in Limasol aan het juiste adres. Aan het strand iets ten oosten van het centrum van Limasol vind je een straat vol discotheken en bars. Ook zijn er in- en rondom de stad vele winkels en winkelcentra te vinden, en kun je kiezen uit een enorm breed aanbod restaurants waar de lekkerste gerechten bereid worden. Wil je de levendigheid op kunnen zoeken maar hou je ook van rust? Kies dan voor een wat rustigere accommodatie buiten het centrum, zo heb je het beste van beide werelden. 

De omgeving van Limasol

Naast levendigheid in de stad is er ook in de regio rondom Limasol genoeg te beleven. Allereerst kun je vanuit hier gemakkelijk andere steden bezoeken, zowel via de weg als via het water. Wanneer je naar het oosten gaat rijd je binnen een uur naar Larnaca en Ayia Napa, en in dezelfde tijd rij je landinwaarts naar de hoofdstad Nicosia. Ook voor de actievelingen is de omgeving van Limasol ideaal: zo is er het schitterende Troodos gebergte in het binnenland, waar je in nog geen uur naartoe rijdt voor een avontuurlijke hike.

 

Ben je op zoek naar een zonvakantie in een levendig gedeelte van Cyprus? Dan is Limasol de perfecte vakantiebestemming voor jou!