Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Cyprus ×
    • Limasol ×
    • Limassol ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Op zoek naar een goedkope vakantie Limassol? Last minute Limassol en all inclusive Limassol vind je op Prijsvrij.nl. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in Limassol van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie Limassol te vinden, vergelijk prijzen en bespaar veel euro’s op je vakantie! Limassol is een belangrijke havenstad van Cyprus en heeft veel bezienswaardigheden en heerlijke stranden!

Lees meer

Populaire vakanties Limassol

Limassol - Een zonovergoten vakantiebadplaats

Limassol (Lemesos in het Grieks) is de op een na grootste stad van Cyprus en geniet een historisch aanzien. Limassol is het hart van de wijnindustrie, zo is er in september het wijnfestival. De stad strekt zich uit langs de zuidkust en biedt volop hotels, restaurants en uitgaansgelegenheden, die merendeel langs het strand gelegen zijn. De stad bestaat verder uit een duidelijke nieuw en oud gedeelte. Het oude gedeelte met haar vele shops is zeker het bezoeken waard. Bezienswaardig tijdens je vakantie in Limassol zijn verder het kasteel van Limassol, enkele moskeeën en de Markthallen.

Veelzijdige vakantie Limassol

Een vakantie Limassol is erg veelzijdig. Duik de geschiedenis in en bezoek het kasteel Kolossi, de ruïnes van Amathus of het archeologisch museum van Limassol. Een verfrissende dag heb je in het waterpark gelegen ten westen van Limassol.

Perfecte temperatuur voor een zonvakantie

Cyprus wordt het hele jaar door aangeboden als zonbestemming. Tijdens de wintermaanden ligt de temperatuur rond de 15 °C, terwijl dit tijdens de zomermaanden kan oplopen tot een heerlijke 32 °C. In de zomer valt er nagenoeg geen neerslag waardoor je dus verzekerd bent van een zonovergoten vakantie. Wacht niet langer en boek een goedkope vakantie naar Limassol!