Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Curacao ×
    • Curacao ×
    • Jan Thiel ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Jan Thiel

Droom jij van een heerlijke vakantie naar een tropisch paradijs? Dan is de Jan Thiel Baai op Curacao de plek voor jou. Geniet hier van het zand tussen je tenen en een heerlijke cocktail in je hand. Er zijn genoeg hippe bars te vinden op het strand, waar geregeld een happy hour wordt georganiseerd. Overdag neem je plaats op een luxe strandbedje en geniet je van de zon en het prachtige uitzicht. Zoek je verkoeling? Ga dan duiken of snorkelen en ontdek de prachtige onderwaterwereld. Zin om je dag te beginnen met een relaxte massage? Boek een heerlijke treatment in een van de spa voorzieningen op het strand en kom lekker tot rust. Bekijk onze mooie aanbiedingen en ga mee op vakantie naar de Jan Thiel Baai op het eiland Curaçao.

Lees meer

Populaire vakanties Jan Thiel

Tropische vakantie aan de Jan Thiel Baai 

Wil jij lekker genieten van een cocktail in je hand en een prachtig uitzicht op de achtergrond? Dan is de Jan Thiel Baai op Curaçao the place to be. Maak een mooie avondwandeling over de boulevard, waar je plaats neemt op één van de gezellige terrassen. Zin gekregen in een feestje? Meerdere dagen in de week organiseren verschillende Beach clubs Happy hours, waar je geniet van live muziek en lekkere cocktails onder de wuivende palmbomen.

Ben je graag actief? Op het strand aan de Jan Thiel Baai heb je verschillende mogelijkheden. Zo kan je Beach-tennissen op één van de banen. Soms kan je hier ook meedoen aan een toernooi. Of ga duiken en waan je in de prachtige onderwaterwereld van Curaçao. Nog niet klaar met al dat waterpret? Vaar dan over zee naar het eiland Klein Curaçao met een catamaran. Spot daar waterschilpadden en vergeet je onderwatercamera niet!

Culinair genieten aan de Jan Thiel Baai

Ben jij wel in voor een heerlijke smoothie, verse koffie of lunch op het strand? Aan de Jan Thiel Baai zijn er genoeg hippe hotspots te vinden. Word bediend in je eigen taal op het strand met wuivende palmbomen boven je. Bestel een heerlijke verse smoothie, koffie van de barista of een lekkere fles rosé. Geniet daarnaast van een verfrissende watermeloen of lekker borrelplankje.

Vanuit je strandbedje de middag goed beginnen met een heerlijke pizza uit de steenoven bij één van de bekendste strand clubs; Zanzibar. Wanneer het langzaam avond wordt, gaan de lichtjes aan en neem je plaats aan de gezellige eettafels op het strand. Geniet hier van de prachtige zonsondergang met een heerlijk hapje en een drankje.

Ben jij ook toe aan een ontspannen vakantie op het eiland Curaçao? Ontdek dan de mooie Jan Thiel Baai en geniet hier van een heerlijk verblijf. Bekijk ons uitgebreide aanbod en boek jouw volgende reis bij bij Prijsvrij vakanties.