Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Canarische Eilanden ×
    • Lanzarote ×
    • Playa Blanca ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Playa Blanca

Geniet van de zon in Playa Blanca! Zoals de naam al zegt, vind je hier veel witte zandstranden. Deze stad is gelegen in het zuiden op het Spaanse eiland Lanzarote en behoort tot de Canarische Eilanden. Kom tijdens je vakantie in Playa Blanca helemaal tot rust op de witte stranden en ontdek het bruisende centrum! Je vindt hier leuke winkeltjes en restaurantjes. Verder worden in de haven Marina Rubicon duikexcursies gegeven, kan je een zeilboot huren of kan je de veerboot nemen naar het buureiland Fuerteventura! Aan de haven ligt de levendige boulevard Avenida Maritima, waar je kan genieten van een heerlijke sangria op één van de terrasjes. Zin gekregen in een vakantie Playa Blanca? Bekijk snel alle hotels!

Lees meer

Populaire vakanties Playa Blanca

Playa Blanca - Gezellige wandelboulevard met horeca

Playa Blanca is een rustige, gezellige badplaats in het zuiden van Lanzarote. Van oorsprong is Playa Blanca een pittoresk vissersdorpje met een kleine haven. Het schilderachtige dorpje met veelal typerende witte huisjes heeft een klein wit zandstrand en enkele verlaten baaien. Langs de fraaie boulevard vind je diverse sfeervolle bars, terrasjes en restaurantjes waar het vooral 's avonds erg gezellig is. Verder is er een duikschool aanwezig en is er mogelijkheid tot andere watersportactiviteiten.

Omgeving Playa Blanca

Heb je wat langer de tijd en/of beschik je over een auto? In de omgeving van Playa Blanca is genoeg te doen. Bezoek bijvoorbeeld het Nationaal Park Timanfaya en bewonder het ruige vulkaanlandschap. Of bezoek de hoofdstad Arrecife of de gezellige badplaats Puerto del Carmen. Niet te vergeten: ga naar Teguise voor de leuke zondagsmarkt. Ook is het mogelijk om met de veerboot naar het buureiland Fuerteventura te reizen, hoe leuk!

Boek je vakantie last minute of voor later dit jaar en ga op ontdekkingsreis op dit prachtige Spaanse eiland vanuit de badplaats Playa Blanca. Beleef een onvergetelijke zonvakantie om nooit te vergeten!