Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Canarische Eilanden ×
    • Lanzarote ×
    • Puerto Del Carmen ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Puerto Del Carmen

Hou je van strand en mooie landschappen? Puerto del Carmen beschikt over het grootste zandstrand van heel Lanzarote. Hierdoor ben je altijd verzekerd van een goed plekje en kun je de hele dag vertoeven in de zon met een lekker briesje. Ook voor actievelingen is er in Puerto del Carmen genoeg te beleven. Voor de kust ligt een prachtig duikrif waar duik- en snorkel liefhebbers de onderwaterwereld kunnen bekijken. Daarnaast zijn er in de omgeving adembenemende landschappen te vinden, waar de Canarische Eilanden om bekend staan. Bezoek tijdens je vakantie de grotten Cueva de los Verdes, de vulkanische wijnvelden en het Nationaal Park Timanfaya. Hier kun je een prachtig maanlandschap bewonderen. De lavavelden zorgen voor een unieke ervaring!

Lees meer

Populaire vakanties Puerto Del Carmen

Vissersdorpje Puerto del Carmen

Het is van oorsprong een vissersdorpje wat nog blijkt uit de vele restaurantjes bij de haven. In het oude deel van de badplaats vind je deze gezellige kleine vissershaven. Inmiddels is Puerto del Carmen uitgegroeid tot een moderne en zeer bekende badplaats en het toeristische hart van Lanzarote. Door de regel waarbij het verboden is om gebouwen hoger dan vier verdiepingen te bouwen, wordt hoogbouw tegengehouden in Puerto del Carmen en blijft het authentieke karakter enigszins behouden. Door de vele witte laagbouw complexen op het eiland wordt Lanzarote ook wel het witte eiland genoemd.

Stranden en boulevard van Puerto del Carmen

Puerto del Carmen heeft drie grote zandstranden en een levendige boulevard met winkeltjes, terrasjes, restaurants en barretjes. Natuurlijk kun je op het strand verschillende watersporten beoefenen. Er is genoeg tijdens je vakantie! Deze badplaats is ook zeer geschikt voor kinderen aangezien de stranden geleidelijk in zee aflopen.

Klimaat Puerto del Carmen 

Puerto del Carmen heeft een warm en droog klimaat met heerlijke temperaturen. In de zomer liggen de temperaturen gemiddeld rond de 28 graden en in de winter rond de 20 graden. Dit maakt het ook een geliefde bestemming voor overwinteraars.