Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Canarische Eilanden ×
    • Lanzarote ×
    • Costa Teguise ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Costa Teguise

Costa Teguise is een kleine badplaats op Lanzarote, een van de Canarische Eilanden. Het is een prachtig, ruim opgezet vakantiedorp met een grote variatie aan hotels en appartementen met mooie tuinen. Er zijn diverse zandstranden, winkelcentra en een promenade met tropische vegetatie. Door het rustige karakter en de vele sportfaciliteiten is het vooral populair bij gezinnen en sportliefhebbers. Ook golfers komen hier zeker aan hun trekken dankzij de prachtige 18-holes golfbaan. Costa Teguise telt vele gezellige restaurants en cocktailbars om tijdens je vakantie een bezoekje aan te brengen. Geniet hier van de zon, zee en het strand. Het is de perfecte vakantiebestemming voor een ontspannen zonvakantie op Lanzarote!

Lees meer

Populaire vakanties Costa Teguise

Stranden van Costa Teguise

In tegenstelling tot het grootste deel van Lanzarote, waar vooral zwarte lavastranden aanwezig zijn, kun je in Costa Teguise genieten van mooie witte zandstranden. Er zijn flink wat watersportmogelijkheden en met de verscheidene surfscholen aan het altijd winderige Cucharas strand is dit een echte hotspot voor surfers. Er worden hier zelfs officiële wedstrijden gehouden. Het strand van Bastian is daarentegen zeer geschikt voor kinderen. Playa del Jablillo is een mooi afgelegen en kalm strandje met een beschutte ligging. Alle stranden zijn zandstranden die voorzien zijn van goudgeel fijn zand. Wie niet in de zee wil zwemmen maar wil genieten van spetterende waterglijbanen kan zich vermaken bij het nabijgelegen waterpark Ocean Park. Voor wie tropische vissen wil bewonderen kan het Lanzarote Aquarium bezoeken.

Het weer in Costa Teguise

Het weer in Costa Teguise is voornamelijk zonnig, warm en droog. In de zomermaanden is er vrijwel geen neerslag en zelfs in de wintermaanden stelt de hoeveelheid regen niet veel voor. In de zomer loopt de temperatuur in Costa Teguise op tot een gemiddelde van 27 graden terwijl dit in de winter zo’n 20 graden bedraagt. Deze bestemming is dus ook heerlijk voor een winterzonvakantie om de koudere maanden thuis te ontlopen!

Ontdek nu ons aanbod en geniet van een zonvakantie in Costa Teguise, of je nu last minute of voor later in het jaar boekt, het kan allemaal!