Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Canarische Eilanden ×
    • Lanzarote ×
    • Costa teguise ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Costa teguise

Op zoek naar een goedkope vakantie Costa Teguise? Last minute Costa Teguise en all inclusive Costa Teguise vind je op Prijsvrij.nl. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in Costa Teguise van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie Costa Teguise te vinden, vergelijk prijzen en bespaar veel euro’s op je vakantie! Costa Teguise is een badplaats op de Canarische Eilanden en is gelegen aan de oostkust van het eiland Lanzarote.

Lees meer

Populaire vakanties Costa teguise

Costa Teguise - Ultieme plek voor watersporters

Ten noorden van de hoofdstad Arrecife vind je de kleine badplaats Costa Teguise. Het is een prachtig, ruim opgezet vakantiedorp met een grote variatie aan hotels en appartementen met mooie grote tuinen. Er zijn diverse zandstranden, winkelcentra en een promenade met tropische vegetatie. Door het rustige karakter en de vele sportfaciliteiten is het vooral populair bij families met kinderen en sportliefhebbers. Ook golfers komen hier zeker aan hun trekken met de aanwezigheid van een prachtige 18-holes golfbaan. Het heeft geen uitgebreid uitgaansleven en is daarom onder jongeren niet erg in trek. Wel zijn er genoeg restaurants en gezellige pubs en bars te vinden.

 

Stranden van Costa Teguise

In tegenstelling tot het grootste deel van Lanzarote, waar vooral zwarte lavastranden aanwezig zijn, kun je in Costa Teguise genieten van mooie witte zanstranden. Er zijn flink wat watersportmogelijkheden en met de verscheidene surfscholen aan het altijd winderige Cucharas strand is dit een echte hotspot voor surfers. Er worden hier zelfs officiële wedstrijden gehouden. Het strand van Bastian is daarentegen zeer geschikt voor kinderen. Playa del Jablillo is een mooi afgelegen en kalm strandje met een beschutte ligging.