Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Belgie ×
    • Belgische Ardennen ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Belgische Ardennen

Voor veel mensen is een vakantie naar de Belgische Ardennen het hoogtepunt van het jaar. Deze bestemming in Belgie ligt dichtbij huis en beschikt over prachtige natuur. Sportliefhebbers zullen zich zonder enige problemen vermaken. Kanoën, mountainbiken en hardlopen zijn slechts enkele van de sporten die hier veelvuldig beoefend worden. Ook zul je hier goed kunnen ontspannen. De vele meren en riviertjes zorgen voor voldoende verkoelen en zijn tevens ook erg kindvriendelijk! Kleine strandjes met speeltuinen zorgen voor een veilige omgeving voor jouw gezin. Kortom, opzoek naar een vakantie niet al te ver van huis? Dan zijn de Belgische Ardennen een goede bestemming voor jou!

Lees meer

Populaire vakanties Belgische Ardennen

Zomervakantie naar de Belgische Ardennen

De zomer is de favoriete periode om de Belgische Ardennen te bezoeken. Met tal van kindvriendelijke campings en vakantieparken is het hier heerlijk vertoeven. Ga jij voor een vakantiepark met groot zwembad of een kleinschalige camping aan een groot meer? Ook wordt voor het vermaak van de kinderen gezorgd door een leuk animatieteam.

De Belgische Ardennen: dé plek voor een sportieve vakantie

Op een paar uur rijden vind je een plek waar veel sportliefhebbers samen komen. In de Belgische Ardennen kom je aan adrenaline niets te kort! Van lange wandeltochten door de bergen tot ontspannen kanoën op een van de vele rivieren. Aan sportieve activiteiten geen gebrek! Niet alleen de lente en zomer lenen zich uit voor een sportieve vakantie. In de winter vind je hier besneeuwde bergtoppen. Ideaal om te langlaufen of voor beginnende skiërs!

Het weer in de Belgische Ardennen

De Belgische Ardennen zijn bij veel mensen geliefd om het weer. Het wordt hier namelijk niet heel heet in de zomers. Met aangename temperaturen rond de 20 graden hoef je hier niet bang te zijn je tent of bungalow ’s ochtends uit te zweten. Ook zijn deze temperaturen voor (jonge) kinderen ideaal. Minder kans op verbranding van de huid en heerlijk om de hele dag in buiten te spelen! Ga jij voor de sportmogelijkheden? Dan ben jij vast erg blij met deze temperaturen en veel schaduw!


Een vakantie naar de Belgische Ardennen is enorm veelzijdig. Wil jij graag er op uit maar niet te ver rijden? Vanuit Utrecht rijd je in 3 uur naar een van de befaamde dorpjes in deze regio!