Luchthavens

De laatste jaren veruit de populairste vakantie bij Prijsvrij.nl, de vliegvakantie! Voor de meeste vakantiegangers is er niets zo gemakkelijk als het vliegtuig instappen om vervolgens op de meest tropische oorden weer uit te stappen. Tegenwoordig kiezen veel reizigers voor het vertrek vanaf luchthavens van onze buurlanden. 

Lees meer
Wat onze klanten zeggen...
Beoordeeld als het Beste reisbureau!

Uitstekend

9.0/10

Uitstekend

Een greep uit onze 18.223 beoordelingen van onze klanten op Trustpilot:

 • Uitstekend
  21. januari
  Na een mooie vakantie geboekt te…

  Na een mooie vakantie geboekt te hebben, bleek dat enkele leden van het gezelschap niet kon reizen op de vertrekdag.er is een keurige oplossing gevonden door prijsvrij. Blij mee.

 • Uitstekend
  21. januari
  Service

  Als er vragen zijn kun je die per mail stellen...je krijgt binnen 24 uur antwoord, zelfs als dit een negatief antwoord is.

 • Uitstekend
  21. januari
  Duidelijke heldere site waar alle…

  Duidelijke heldere site waar alle kosten ovrzichtelijk te zien zijn, dus geen "verborgen" kosten als je verder in je boekungs proces komt.

 • Uitstekend
  21. januari
  Duidelijke en logische site

  Duidelijke en logische site. Ook het niet eerst betalen van een aanbetaling is erg prettig.

 • Uitstekend
  21. januari
  Het boeken gaat hier super

  Het boeken gaat hier super. En qua prijs zeer interessant

 • Uitstekend
  21. januari
  overzichtelijk helder en niet duur

  lekker overzichtelijk, heldere info en super prijs

 • Uitstekend
  21. januari
  Het boeken van mijn vakantie ging top!

  Het boeken van mijn vakantie ging gemakkelijk! Alles wat duidelijk beschreven en ik kwam niet voor onverwachte kosten te staan. Heel erg fijn!

 • Uitstekend
  21. januari
  Zeer goede service en hele mooie…

  Zeer goede service en hele mooie prijzen om op vakantie te gaan zeker als je met 4 man gaat.

 • Uitstekend
  21. januari
  Helemaal top

  Wij zijn zeer tevreden! Helemaal omdat je zelf kunt kiezen welke mate van service je wilt. Dus als je het allemaal zelf wel kunt is het top maar als je iets meer service wilt kun je ook een vip service bij je reis kiezen. Wij zijn heel blij!

 • Uitstekend
  21. januari
  Fijn geholpen ook toen ik vragen had.

  Fijn geholpen ook toen ik vragen had.

Nederland, België of Duitsland?

De populairste en grootste luchthaven van Nederland is Amsterdam Schiphol. Veruit het gros van de vluchten vertrekken van deze luchthaven naar de meest uiteenlopende bestemmingen. Echter biedt Nederland een aantal andere luchthavens aan van waar je goedkope vakantie kan beginnen. Er wordt nu ook gewerkt aan de planning van Lelystad airport. De verwachting is dat er vanaf 1 april 2019 vakantievluchten vanaf deze luchthaven gaan vertrekken.

Goedkoop vliegen vanaf Nederland:

Goedkoop vliegen vanaf België:

 •          Brussel
 •          Brussel Charleroi
 •          Oostende
 •          Luik
 •          Antwerpen

Goedkoop vliegen vanaf Duitsland:

De keuze waarom je voor een bepaalde luchthaven kiest is uiteraard afhankelijk waar je woont, hoelang je wilt reizen en de keuze van luchtvaartmaatschappij waarmee je wilt vliegen.

Veel reizigers die voor een verre vliegvakantie kiezen hebben wellicht eerder de neiging om langer te reizen naar de vertrekluchthaven. Zo kan je vakantie vele malen voordeliger zijn door bijvoorbeeld vanaf Düsseldorf of Brussel te vertrekken in plaats van Amsterdam Schiphol (of natuurlijk andersom!). Voor reizigers die in de omgeving van Amsterdam Schiphol wonen, zullen een vertrek vanaf deze luchthaven kiezen vanwege de korte reistijd én omdat Amsterdam Schiphol zeer goed bereikbaar is met het openbaar vervoer. Mocht je flexibel zijn, vergeet dan zeker niet de opties te bekijken door te vertrekken vanaf een andere luchthaven!

Vliegtijden 

Voor vele reizigers zijn de vliegtijden een belangrijke reden in het keuzeproces. Ben je van plan een stedentrip te boeken, dan wil je uiteraard zo vroeg mogelijk op je bestemming zijn en zo laat mogelijk weer naar huis zodat je de stad zo goed mogelijk kan bezoeken in een zo kort mogelijke tijd. Mocht je een lange vakantie boeken, kan dit wellicht minder van belang zijn.

Jouw reis voor de beste prijs

Doordat Prijsvrij.nl alle luchthavens in Nederland, België en Duitsland aanbiedt, zit er altijd wel een vakantie tussen die geheel aan jouw wensen voldoet. Onze reserveringsafdeling staat 7 dagen per week voor je klaar om voor jou de leukste vakantie voor de beste prijs te regelen!