Luchthavens

De laatste jaren veruit de populairste vakantie bij Prijsvrij.nl, de vliegvakantie! Voor de meeste vakantiegangers is er niets zo gemakkelijk als het vliegtuig instappen om vervolgens op de meest tropische oorden weer uit te stappen. Tegenwoordig kiezen veel reizigers voor het vertrek vanaf luchthavens van onze buurlanden. 

Lees meer
Wat onze klanten zeggen...
Beoordeeld als het Beste reisbureau!
Uitstekend 8.6/10 Uitstekend

Een greep uit onze 22.671 beoordelingen van onze klanten op Trustpilot:

 • Uitstekend
  7. maart
  Ik heb meerdere vakanties bij prijsvrij…

  Ik heb meerdere vakanties bij prijsvrij geboekt. Ivm. de huidige omstandigheden zonder problemen kunnen annuleren, verzetten en geld teruggekregen. Nu heb ik een vakantie naar kreta geboekt in september, hopelijk kan deze, voor prijsvrij én voor mij weer doorgaan . zoniet dan heb ik er alle vertrouwen in dat ik kan annuleren, verzetten of geld terug krijg. Groetjes wil

 • Uitstekend
  7. maart
  Prijsvrij biedt een prima service

  Prijsvrij biedt een prima service: digitaal is alles prima geregeld. Ook het verwerken van een eerdere voucher lukte prima. Genoeg keuze om een bestemming opnieuw te kiezen!

 • Uitstekend
  7. maart
  Super service en makkelijk te boeken

  Super service en makkelijk te boeken

 • Uitstekend
  6. maart
  Vriendelijke en goede service.

  Vriendelijke en goede service. er waren nog wat vragen over de accommodatie. de medewerker was zeer vriendelijk, dacht mee en had kennis van zaken.

 • Uitstekend
  6. maart
  Mooie aanbieding

  Mooie aanbieding, snelle en correcte verwerking.

 • Uitstekend
  6. maart
  Naar wens geregeld.

  Al meerdere malen geboekt bij prijsvrij. Altijd prima geregeld en ook in corona periode fijn geholpen en echt geluisterd naar onze wensen. Een overzichtelijke website qua prijs en tijdsduur vakantie, kortom als we een vakantie willen boeken dan beginnen wij eerst bij prijsvrij en meestal boeken we hier dan ook! Alles is perfect geregeld en duidelijk!

 • Uitstekend
  6. maart
  Super

  Alles is tot nu toe geweldig. Blijf zo doorwerken 👍👍👍.

 • Uitstekend
  5. maart
  Erg goede ervaringen met prijsvrij

  Erg goede ervaringen met prijsvrij! Toen door corona van de zomer vakantie niet doorging hebben we vrij snel geld terug gegeven. Dat is de reden dat wij weer opnieuw kiezen voor prijsvrij!

 • Uitstekend
  5. maart
  Wat ik niet goed vind is dat ik

  Wat ik niet goed vind is dat ik. De volgende dag ik heb geboekt krijg ik € 25 korting maar die mag ik niet gebruiken voor de huidig reis. Dat is wel jammer.

 • Uitstekend
  5. maart
  Met de hulp van een hele vriendelijke…

  Met de hulp van een hele vriendelijke dame hebben we weer een leuke vakantie kunnen boeken.

Nederland, België of Duitsland?

De populairste en grootste luchthaven van Nederland is Amsterdam Schiphol. Veruit het gros van de vluchten vertrekken van deze luchthaven naar de meest uiteenlopende bestemmingen. Echter biedt Nederland een aantal andere luchthavens aan van waar je goedkope vakantie kan beginnen. 

Goedkoop vliegen vanaf Nederland:

Goedkoop vliegen vanaf België:

 •          Brussel
 •          Brussel Charleroi
 •          Oostende
 •          Luik
 •          Antwerpen

Goedkoop vliegen vanaf Duitsland:

De keuze waarom je voor een bepaalde luchthaven kiest is uiteraard afhankelijk waar je woont, hoelang je wilt reizen en de keuze van luchtvaartmaatschappij waarmee je wilt vliegen.

Veel reizigers die voor een verre vliegvakantie kiezen hebben wellicht eerder de neiging om langer te reizen naar de vertrekluchthaven. Zo kan je vakantie vele malen voordeliger zijn door bijvoorbeeld vanaf Düsseldorf of Brussel te vertrekken in plaats van Amsterdam Schiphol (of natuurlijk andersom!). Voor reizigers die in de omgeving van Amsterdam Schiphol wonen, zullen een vertrek vanaf deze luchthaven kiezen vanwege de korte reistijd én omdat Amsterdam Schiphol zeer goed bereikbaar is met het openbaar vervoer. Mocht je flexibel zijn, vergeet dan zeker niet de opties te bekijken door te vertrekken vanaf een andere luchthaven!

Vliegtijden 

Voor vele reizigers zijn de vliegtijden een belangrijke reden in het keuzeproces. Ben je van plan een stedentrip te boeken, dan wil je uiteraard zo vroeg mogelijk op je bestemming zijn en zo laat mogelijk weer naar huis zodat je de stad zo goed mogelijk kan bezoeken in een zo kort mogelijke tijd. Mocht je een lange vakantie boeken, kan dit wellicht minder van belang zijn.

Jouw reis voor de beste prijs

Doordat Prijsvrij.nl alle luchthavens in Nederland, België en Duitsland aanbiedt, zit er altijd wel een vakantie tussen die geheel aan jouw wensen voldoet. Onze reserveringsafdeling staat 7 dagen per week voor je klaar om voor jou de leukste vakantie voor de beste prijs te regelen!