Vliegen vanaf Brussel

De luchthaven Brussels Airport is de grootste luchthaven van België. Met meer dan 23,4 miljoen bezoekers in 2015 en meer dan 239.000 vluchten per jaar blijft Brussel Airport ook de meest gebruikte luchthaven van België. Lees hier meer over alle voordelen om te vliegen vanaf Brussel!

Lees meer
Wat onze klanten zeggen...
Beoordeeld als het Beste reisbureau!
Uitstekend 8.6/10 Uitstekend

Een greep uit onze 22.670 beoordelingen van onze klanten op Trustpilot:

 • Uitstekend
  7. maart
  Ik heb meerdere vakanties bij prijsvrij…

  Ik heb meerdere vakanties bij prijsvrij geboekt. Ivm. de huidige omstandigheden zonder problemen kunnen annuleren, verzetten en geld teruggekregen. Nu heb ik een vakantie naar kreta geboekt in september, hopelijk kan deze, voor prijsvrij én voor mij weer doorgaan . zoniet dan heb ik er alle vertrouwen in dat ik kan annuleren, verzetten of geld terug krijg. Groetjes wil

 • Uitstekend
  7. maart
  Prijsvrij biedt een prima service

  Prijsvrij biedt een prima service: digitaal is alles prima geregeld. Ook het verwerken van een eerdere voucher lukte prima. Genoeg keuze om een bestemming opnieuw te kiezen!

 • Uitstekend
  7. maart
  Super service en makkelijk te boeken

  Super service en makkelijk te boeken

 • Uitstekend
  6. maart
  Vriendelijke en goede service.

  Vriendelijke en goede service. er waren nog wat vragen over de accommodatie. de medewerker was zeer vriendelijk, dacht mee en had kennis van zaken.

 • Uitstekend
  6. maart
  Mooie aanbieding

  Mooie aanbieding, snelle en correcte verwerking.

 • Uitstekend
  6. maart
  Naar wens geregeld.

  Al meerdere malen geboekt bij prijsvrij. Altijd prima geregeld en ook in corona periode fijn geholpen en echt geluisterd naar onze wensen. Een overzichtelijke website qua prijs en tijdsduur vakantie, kortom als we een vakantie willen boeken dan beginnen wij eerst bij prijsvrij en meestal boeken we hier dan ook! Alles is perfect geregeld en duidelijk!

 • Uitstekend
  6. maart
  Super

  Alles is tot nu toe geweldig. Blijf zo doorwerken 👍👍👍.

 • Uitstekend
  5. maart
  Erg goede ervaringen met prijsvrij

  Erg goede ervaringen met prijsvrij! Toen door corona van de zomer vakantie niet doorging hebben we vrij snel geld terug gegeven. Dat is de reden dat wij weer opnieuw kiezen voor prijsvrij!

 • Uitstekend
  5. maart
  Wat ik niet goed vind is dat ik

  Wat ik niet goed vind is dat ik. De volgende dag ik heb geboekt krijg ik € 25 korting maar die mag ik niet gebruiken voor de huidig reis. Dat is wel jammer.

 • Uitstekend
  5. maart
  Met de hulp van een hele vriendelijke…

  Met de hulp van een hele vriendelijke dame hebben we weer een leuke vakantie kunnen boeken.

Voordelen vliegen vanaf Brussel

 • Goede bereikbaarheid
 • Veel verre bestemmingen
 • Meer keuze
 • Shoppen & vliegen

Vervoer van en naar de luchthaven

Met de trein kun je vlot doorreizen naar de luchthaven. Ook wanneer je wordt afgezet of opgehaald dan is hiervoor een speciale “kiss & ride”. Vele reizigers willen vliegen vanaf Brussel vanwege de gemakkelijke bereikbaarheid. Moet je van ver komen? Verblijf dan in één van hotels in de omgeving van Brussel Airport en maak gebruikt van de gratis shuttleservice naar de luchthaven. Vaak kun je de auto tijdens de vakantie op de parkeerplaats van het hotel laten staan.

Vliegen naar verre bestemmingen

Vrijwel 1 op de 7 vluchten die vertrekken vanaf luchthaven Brussel Zaventem zijn naar een verre bestemming. Afrika, Noord Amerika en het Midden Oosten zijn goed vertegenwoordigd. Je hoeft voor een verre vakantie dus echt niet meer te vertrekken vanaf Nederland of Duitsland. Altijd al naar New York willen gaan? Ga dan eens vliegen vanaf Brussel Zaventem en bespaar op je toch al goedkope vakantie!

Meer keuze

Vaak heb je wanneer je gaat vliegen vanaf Zaventem meer keuze wat betreft de vliegtijden. Vanaf de regionale luchthavens heb je vaak maar één vlucht naar een bepaalde bestemming per dag. Omdat vliegen vanaf Brussel zo groot is, heb je hierbij vaak de mogelijkheid om uit meerdere opties te kiezen. Vraag eventueel onze reserveringsafdeling om hulp.

Shoppen, bars & restaurants

Ontdek op de luchthaven een uitgebreide collectie aan leuke shops, boetiekjes en souvenirwinkels. Je kunt gerust met een lege koffer op de luchthaven arriveren en vervolgens met een volle koffer op vakantie gaan. Daarnaast zijn er genoeg gezellige cafés en restaurants om voor vertrek nog even wat te snacken of eten. Zowel op Pier A, Pier B of de airport terminal zijn genoeg leuke opties.

Vakantie nog niet geboekt?

Denk er dan eens aan om te vliegen vanaf Brussel airport! Check onze speciale luchthavens pagina om te zien hoever jij moet reizen naar de luchthaven. Vlieg naar honderden bestemmingen binnen en buiten Europa en start jouw goedkope vakantie lekker relaxed.