JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.nl.
Voordelig vliegen vanaf Nederland » Prijsvrij Vakanties
Zoek Vakanties
Reisgezelschap
Bestemming
Vertrekdatum
Reisduur
Vervoerstype
Zoek vakanties

De beste deals vanuit Nederland

Wil jij deze vakantie vliegen vanuit Nederland? Bekijk hieronder onze best geboekte hotels!

* Prijs kan i.v.m. beschikbaarheid tot moment boeking wijzigen.

Vliegen vanuit Nederland

Wanneer je gaat vliegen vanuit Nederland heb je verschillende opties waar je uit kunt kiezen. Naast de grootste luchthaven van Nederland, Amsterdam Schiphol, zijn er ook nog een hoop opties zoals één van de regionale luchthavens bij jou in de buurt. Lees snel verder om alles te weten te komen over vliegen vanuit Nederland!

Populaire zonvakanties
* Prijs kan i.v.m. beschikbaarheid tot moment boeking wijzigen.

Luchthavens in Nederland 

Kies je ervoor om te vliegen vanuit Nederland? Dan hebben wij de volgende luchthavens in ons assortiment waaruit je kunt kiezen:


Amsterdam Schiphol is de grootste luchthaven van Nederland, maar de regionale luchthavens worden steeds populairder. Dit heeft vooral te maken met de drukke vakantieperiodes in het hoogseizoen. Reisorganisaties wijken steeds vaker uit naar kleinere regionale luchthavens zodat iedereen op vakantie kan en niet iedereen vanaf Amsterdam Schiphol hoeft te vliegen. Daarnaast is het ook nog een extra handig om vanaf een regionale luchthaven te vliegen. Zo hoef je vaak minder ver te reizen en kan je vakantie nog sneller beginnen!

Vliegen vanu Eindhoven

De luchthaven Eindhoven is gelegen in het zuiden van Nederland. Niet alleen veel reizigers uit Noord-Brabant, maar ook uit de regio Utrecht kiezen vaak voor deze luchthaven. Eindhoven Airport is de tweede luchthaven van Nederland en vanaf hier vlieg je wereldwijd naar wel 75 bestemmingen. 

Vliegen vanaf Rotterdam

Vanaf Rotterdam heb je keuze uit ruim 40 bestemmingen binnen Europa. Door de gemakkelijke en snelle bereikbaarheid kiezen reizigers vanuit de randstad vaak voor de luchthaven Rotterdam The Hague Airport. Van stedentrip tot zonvakantie, je vakantie begint hier lekker ontspannen.

Vliegen vanaf Groningen

Groningen Airport Eelde wordt voor reizigers uit het noorden veel gekozen door de korte reistijd. Daarnaast parkeer je je auto bijna voor de deur en is het inchecken een fluitje van een cent. Zo kun je gemakkelijk naar je vakantiebestemming vliegen.

Vliegen vanaf Maastricht

Luchthaven Maastricht Aachen Airport is één van de kleinere luchthavens van Nederland. Vanaf hier vlieg je naar een aantal zonnige bestemmingen binnen Europa, zoals Spanje, Turkije en Griekenland. Voor reizigers die in het zuiden van Nederland wonen is dit dé ideale uitvalsbasis voor de start van hun vakantie.

Vliegen vanaf Amsterdam Schiphol

Luchthaven Schiphol is de grootste Nederlandse luchthaven en zelfs één van de meest belangrijke luchthavens van Europa. De meeste vakanties beginnen met een vlucht vanaf Schiphol en wanneer je vaak met het vliegtuig op vakantie gaat, ben je hier zeker eens geweest. Met een uitgebreide duty-free shop en andere winkels kun je hier prima een paar uur vertoeven voordat je vlucht vertrekt. Vanaf Amsterdam ben je binnen een mum van tijd op de luchthaven per trein, bus of auto.