JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.nl.
Vliegen vanaf Duitsland? » Grootste aanbod » Prijsvrij
Zoek Vakanties
Reisgezelschap
Bestemming
Vertrekdatum
Reisduur
Vervoerstype
Zoek vakanties

De beste deals vanaf Duitsland

Wil jij deze vakantie vliegen vanaf Duitsland? Bekijk hieronder onze best geboekte hotels!

* Prijs kan i.v.m. beschikbaarheid tot moment boeking wijzigen.

Vliegen vanaf Duitsland

Vliegen vanaf Duitsland is zo gek nog niet... Sterker nog, het is in veel gevallen zelfs een uitstekend alternatief voor vertrek vanaf een Nederlandse luchthaven. Zeker wanneer je in een grensregio woont, is vliegen vanaf Duitsland om diverse redenen vaak een stuk voordeliger. Maar ook vanuit het westen van Nederland kan vliegen vanaf Duitsland je leuke voordelen opleveren. Mijd bijvoorbeeld de files en grote drukte op luchthavens als Amsterdam Schiphol. Kortom, vlieg vanaf Duitsland!

Populair vanaf Duitsland
* Prijs kan i.v.m. beschikbaarheid tot moment boeking wijzigen.

De voordelen van vliegen vanaf Duitsland

Eén van de grootste voordelen van vliegen vanuit Duitsland is dat het aanbod enorm groot is.  Naast de populaire bestemmingen vanuit vliegveld Amsterdam Schiphol en andere Nederlandse luchthavens, heeft Duitsland ook een groot aanbod voor verre vakanties of de wat minder populaire Europese bestemmingen. 

Alle voordelen op een rij:

  • Vaak voordeliger dan vanaf Nederlandse luchthavens
  • Minder files op weg naar de luchthaven
  • Voordelig parkeren
  • Minder vertragingen
  • Rustige start van je vakantie
  • Alle grote Europese en niet-Europese bestemmingen binnen handbereik

Luchthavens in Duitsland 

Kies je ervoor om te vliegen vanuit Duitsland? Dan hebben wij de volgende luchthavens in ons assortiment waaruit je kunt kiezen:

Vliegen vanaf Düsseldorf

Vanaf Düsseldorf heb je de keuze uit meer dan 70 verschillende bestemmingen. Vanaf deze luchthaven vliegen betekend vaak een voordeligere vakantie, omdat Duitsland geen hoge taxen berekent. In Nederland kunnen we daar dus ook van profiteren! Je hebt meerdere opties om het vliegveld te bereiken. Zo kun je de auto pakken, maar is het vliegveld ook 24 uur per dag te  bereiken met het openbaar vervoer.

Vliegen vanaf Keulen

Voor reizigers die dicht bij de grens wonen is de luchthaven Keulen gemakkelijk te bereiken. Zo hoef je vanaf de grens maar een klein uurtje te reizen. Dit kan zowel goed met de auto als met het openbaar vervoer. Vanaf deze moderne, overzichtelijke luchthaven vlieg je gemakkelijk naar de leukste Europese bestemmingen, maar ook verre bestemmingen.

Vliegen vanaf Münster

Luchthaven Münster is één van de kleinere vliegvelden in Duitsland. Dit zorgt voor minder lange wachtrijen en meer overzichtelijkheid. Vanaf hier kan je vliegen naar 19 bestemmingen binnen Europa, waarvan de meesten in het zonnige zuiden liggen.

Vliegen vanaf Weeze 

De luchthaven van Weeze is goed bereikbaar, vooral voor reizigers die uit de buurt van Arnhem, Nijmegen en Eindhoven komen. De luchthaven is kleinschalig. Dit zorgt voor overzichtelijkheid en minder gedoe bij de douane. Op zoek naar een voordelige reis? Vanaf Weeze kan je snel en goedkoop vliegen naar bestemmingen binnen en buiten Europa. 

Wil jij ook voordelig op vakantie en lange wachtrijen vermijden? Vlieg dit jaar dan ook eens vanaf een luchthaven in Duitsland. Goede reis! 

Blogs
Op het vliegveld in de wachtruimte
25 februari 2021

Vakantie vanaf Duitsland heeft voordelen!

Onze vakantietip! Vliegen vanaf een Duitse luchthaven is in veel gevallen een zeer goed alternatief voor vertrek vanaf een Nederlandse luchthaven. In deze blog lees je over de voordelen.

Uitzicht op de landingsbaan van het vliegveld
18 januari 2020

Vliegen vanaf Duitsland in de meivakantie

Je vakantie bij onze Oosterburen beginnen, is in veel gevallen een stuk voordeliger. Vooral de meivakantie kan erg voordelig uitvallen, in deze blog lees je waarom.