JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.nl.
Voordelig vliegen vanaf Maastricht » Prijsvrij Vakanties
Zoek Vakanties
Reisgezelschap
Bestemming
Vertrekdatum
Reisduur
Vervoerstype
Zoek vakanties

Top 10 vakanties vanaf Maastricht

Onze favoriete hotels, met vertrek vanaf de luchthaven Maastricht!

* Prijs kan i.v.m. beschikbaarheid tot moment boeking wijzigen.

Vliegen vanaf Maastricht

Het zuiden van Nederland heeft er met de komst van Maastricht Airport een geweldige vertrekluchthaven bij gekregen. Voor de Limburgers en Noord-Brabanders wordt de keuze om te vliegen vanaf Nederland steeds gemakkelijker, met luchthavens Eindhoven Airport en Maastricht Aachen Airport in de buurt. Waarom is vliegen vanaf Maastricht zo voordelig? En wat zijn de voordelen van een vlucht vanaf Maastricht Airport? Lees snel verder en ontdek waarom jij ook eens van deze regionale luchthaven moet vertrekken.

Reistijden naar Maastricht

Waarom vliegen vanaf Maastricht Aachen Airport?

Het parkeren op de luchthaven Maastricht Aachen Airport is zeer goed geregeld. Zo kun je je auto al parkeren vanaf € 65 per week. De parkeerplaats ligt op loopafstand van de terminal. Reserveren is aan te raden, dan ben je verzekerd van plek en profiteer je van extra gunstige tarieven. Je kunt je ook laten brengen en halen. Bij de Kiss & Ride kan je gratis 10 minuten parkeren. Zeker als je al ingecheckt bent en alleen met handbagage reist, is dit ideaal. Dan kun je dan meteen doorlopen naar de securitycheck. 

Maastricht Airport is een kleine luchthaven. Dat zorgt ervoor dat je hier razendsnel kunt inchecken bij de verschillende vliegmaatschappijen. Na het inchecken, kan je rustig een kopje koffie drinken voordat het tijd is om te gaan boarden. Daarom is vliegen vanaf de luchthaven Maastricht een fluitje van een cent.  

Op vakantie vanaf Maastricht Airport naar…

Vanaf de luchthaven Maastricht Aachen Airport start jouw goedkope vakantie naar o.a. Mallorca, Turkije, Kreta of Portugal. Voor een korte (of lange) zonvakantie is Maastricht dus de ideale uitvalsbasis.

Er zijn ook genoeg reizigers die willen vliegen vanaf Maastricht als ze bijvoorbeeld kiezen voor een stedentrip naar Barcelona. Je kunt namelijk rechtstreeks naar de luchthaven van Girona vliegen vanaf Maastricht. Zo ontwijk je niet één maar twee drukke luchthavens! Je kunt ook vliegen naar het minder bekende Bari in het zuiden van Italië. Deze bestemming wordt ook aangeboden vanaf Maastricht Airport. Bari is een prachtige uitvalsbasis voor jouw vakantie naar “de hak” van Italië. Je vindt hier mooie steden, authentieke dorpjes en veel rust. 

Vliegen vanaf de luchthaven Maastricht heeft vele voordelen. Kom je uit het zuiden van Nederland, kies je voor een voordelige prijs of een rustig begin van je vakantie? Vlieg dan vanaf Maastricht Aachen naar jouw vakantieadres!