JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.nl.
Voordelig vliegen vanaf Eelde » Prijsvrij Vakanties
Zoek Vakanties
Reisgezelschap
Bestemming
Vertrekdatum
Reisduur
Vervoerstype
Zoek vakanties

Top 10 vakanties vanaf Eelde

Onze favoriete hotels, met vertrek vanaf jouw favoriete luchthaven Eelde!

* Prijs kan i.v.m. beschikbaarheid tot moment boeking wijzigen.

  Vliegen vanaf Eelde

  Wanneer je in het noorden van Nederland woont, is het tegenwoordig niet altijd meer nodig om ver te reizen naar de luchthavens Schiphol Amsterdam, Eindhoven of Rotterdam. Sinds kort zijn er verschillende vliegvakanties vanaf Eelde mogelijk. Op slechts 15 kilometer gelegen van Groningen, is vliegen vanaf Eelde een belangrijke schakel geworden.

  Reistijden naar Eelde
  Groningen » Eelde 0:15 uur

  Emmen » Eelde

  0:35 uur

  Heerenveen » Eelde

  0:40 uur

  Zwolle » Eelde

  0:45 uur

  Leeuwarden » Eelde

  0:50 uur

   

   

   

   

  Vliegen vanaf Eelde naar…

  Deze winter boek je een vakantie vanaf Eelde gemakkelijk naar Egypte (Hurghada en Marsa Alam), Canarische Eilanden (Gran Canaria, Lanzarote, Tenerife, El Hierro en La Gomera) of een stedenreis naar Londen. Vliegen vanaf Eelde is voor de noorderlingen erg gemakkelijk, zeer overzichtelijk, op korte afstand van de woonplaats en vanwege de grootte van de luchthaven, ben je snel op plaats van bestemming.

  Een vakantie vanaf Eelde is ook in de zomer goede optie. Met prachtige zonbestemmingen binnen Europa en het Middellandse Zee gebied kom je snel en uitgerust op de plaats van bestemming. Denk bijvoorbeeld aan een goedkope vakantie naar Griekenland, Spanje of de Canarische Eilanden.

  Bereikbaarheid

  De auto kun je op verschillende plekken veilig parkeren, zodat je na terugkomst niet voor verrassingen komt te staan. Kom je met het openbaar vervoer? Er zijn verschillende bussen vanuit Groningen en Assen die rechtstreeks naar de Groningen Airport Eelde gaan.

  Vliegen vanaf Groningen is voor reizigers van de noordelijke provincies het gemakkelijkste. Vanaf Groningen ben je binnen 10 minuten op de luchthaven. De andere provincies Friesland, Drenthe en Flevoland profiteren ook deze van luchthaven in het noorden van Nederland en zijn ook snel en gemakkelijk op luchthaven Groningen-Eelde.

  Goedkope vakantie

  Op zoek naar een goedkope vakantie en wil je graag vliegen vanaf Eelde? Dan zit je bij Prijsvrij.nl helemaal goed! Bekijk de mooiste vliegvakanties vanaf Eelde gemakkelijk terug op onze website en boek snel en gemakkelijk jouw goedkope vakantie.

  Blogs
  Vliegtuig met trap
  25 februari 2021

  Groningen Airport steeds populairder

  Vliegen vanaf Groningen Airport wordt steeds populairder, in deze blog lichten we de meest interessante weetjes toe!