Vliegen vanaf Eelde

Wanneer je in het noorden van Nederland woont, is het tegenwoordig niet altijd meer nodig om ver te reizen naar de luchthavens Schiphol Amsterdam, Eindhoven of Rotterdam. Sinds kort zijn er verschillende vliegvakanties vanaf Eelde mogelijk. Op slechts 15 kilometer gelegen van Groningen, is vliegen vanaf Eelde een belangrijke schakel geworden.

Lees meer
Wat onze klanten zeggen...
Beoordeeld als het Beste reisbureau!

Uitstekend

9.0/10

Uitstekend

Een greep uit onze 18.619 beoordelingen van onze klanten op Trustpilot:

 • Uitstekend
  28. januari
  Zo lang je goed leest klopt het…

  Zo lang je goed leest klopt het helemaal precies....

 • Uitstekend
  28. januari
  Gevonden wat we zochten.

  Super makkelijk en snel geregeld!

 • Uitstekend
  28. januari
  geweldig en goedkoop!

  Altijd goede ervaringen gehad. Boek elk jaar bij prijsvrij 😊 ook altijd verzekerd van de laagste prijs.

 • Uitstekend
  28. januari
  Heldere informatie

  Heldere informatie, gebruiksvriendelijke site, snelle afhandeling

 • Uitstekend
  28. januari
  Alle kosten zijn overzichtelijk als je…

  Alle kosten zijn overzichtelijk als je alle stappen doorlopen hebt. Misschien beter als de bijkomende kosten, en additionele opties in het eerste overzichtsplaatje al direkt zichtbaar zijn.

 • Uitstekend
  28. januari
  Het was eenvoudig om de reis te boeken…

  Het was eenvoudig om de reis te boeken en een overzichtelijke internet site

 • Uitstekend
  28. januari
  Probleemloos

  Probleemloos heb ik mijn vakantie kunnen regelen. Alles verliep gemakkelijk en tegen een interessante prijs. Dus wij zijn er tevreden mee.

 • Uitstekend
  28. januari
  Snelle afhandeling bedankt

  Snelle afhandeling bedankt

 • Uitstekend
  28. januari
  Nu boeken!

  Goede betaalbare aanbiedingen. overzichtelijke site. vorig jaar geboekt en een super vakantie gehad, dit jaar in mei voor een spotprijs naar rhodos.

 • Uitstekend
  28. januari
  Goede duidelijke site en informatie

  Goede duidelijke site en informatie. Een punt ter verbetering is dat de prijs wasrop je klikt later toch hoger blijkt te zijn.

Vliegen vanaf Eelde naar…

Deze winter boek je een vakantie vanaf Eelde gemakkelijk naar Egypte (Hurghada en Marsa Alam), Canarische Eilanden (Gran Canaria, Lanzarote, Tenerife, El Hierro en La Gomera) of een stedenreis naar Londen. Vliegen vanaf Eelde is voor de noorderlingen erg gemakkelijk, zeer overzichtelijk, op korte afstand van de woonplaats en vanwege de grootte van de luchthaven, ben je snel op plaats van bestemming.

Een vakantie vanaf Eelde is ook in de zomer goede optie. Met prachtige zonbestemmingen binnen Europa en het Middellandse Zee gebied kom je snel en uitgerust op de plaats van bestemming. Denk bijvoorbeeld aan een goedkope vakantie naar Griekenland, Spanje of de Canarische Eilanden.

Bereikbaarheid

De auto kun je op verschillende plekken veilig parkeren, zodat je na terugkomst niet voor verrassingen komt te staan. Kom je met het openbaar vervoer? Er zijn verschillende bussen vanuit Groningen en Assen die rechtstreeks naar de Groningen Airport Eelde gaan.

Vliegen vanaf Groningen is voor reizigers van de noordelijke provincies het gemakkelijkste. Vanaf Groningen ben je binnen 10 minuten op de luchthaven. De andere provincies Friesland, Drenthe en Flevoland profiteren ook deze van luchthaven in het noorden van Nederland en zijn ook snel en gemakkelijk op luchthaven Groningen-Eelde.

Goedkope vakantie

Op zoek naar een goedkope vakantie en wil je graag vliegen vanaf Eelde? Dan zit je bij Prijsvrij.nl helemaal goed! Bekijk de mooiste vliegvakanties vanaf Eelde gemakkelijk terug op onze website en boek snel en gemakkelijk jouw goedkope vakantie.