Vliegen vanaf Eelde

Wanneer je in het noorden van Nederland woont, is het tegenwoordig niet altijd meer nodig om ver te reizen naar de luchthavens Schiphol Amsterdam, Eindhoven of Rotterdam. Sinds kort zijn er verschillende vliegvakanties vanaf Eelde mogelijk. Op slechts 15 kilometer gelegen van Groningen, is vliegen vanaf Eelde een belangrijke schakel geworden.

Vliegen vanaf Eelde naar…

Deze winter boek je een vakantie vanaf Eelde gemakkelijk naar Egypte (Hurghada en Marsa Alam), Canarische Eilanden (Gran Canaria, Lanzarote, Tenerife, El Hierro en La Gomera) of een stedenreis naar Londen. Vliegen vanaf Eelde is voor de noorderlingen erg gemakkelijk, zeer overzichtelijk, op korte afstand van de woonplaats en vanwege de grootte van de luchthaven, ben je snel op plaats van bestemming.

Een vakantie vanaf Eelde is ook in de zomer goede optie. Met prachtige zonbestemmingen binnen Europa en het Middellandse Zee gebied kom je snel en uitgerust op de plaats van bestemming. Denk bijvoorbeeld aan een goedkope vakantie naar Griekenland, Spanje of de Canarische Eilanden.

Bereikbaarheid

De auto kun je op verschillende plekken veilig parkeren, zodat je na terugkomst niet voor verrassingen komt te staan. Kom je met het openbaar vervoer? Er zijn verschillende bussen vanuit Groningen en Assen die rechtstreeks naar de Groningen Airport Eelde gaan.

Vliegen vanaf Groningen is voor reizigers van de noordelijke provincies het gemakkelijkste. Vanaf Groningen ben je binnen 10 minuten op de luchthaven. De andere provincies Friesland, Drenthe en Flevoland profiteren ook deze van luchthaven in het noorden van Nederland en zijn ook snel en gemakkelijk op luchthaven Groningen-Eelde.

Goedkope vakantie

Op zoek naar een goedkope vakantie en wil je graag vliegen vanaf Eelde? Dan zit je bij Prijsvrij.nl helemaal goed! Bekijk de mooiste vliegvakanties vanaf Eelde gemakkelijk terug op onze website en boek snel en gemakkelijk jouw goedkope vakantie.

Wat onze klanten zeggen
Beoordeeld als het Beste reisbureau!

Goed

8.7/10

Goed

7301 beoordelingen door klanten op Trustpilot

Geselecteerde beoordelingen:
 • Uitstekend
  17. augustus
  Ik vond het erg makkelijk om te boeken

  Ik vond het erg makkelijk om te boeken, en je voorkeuren zoals vliegveld ed te selecteren.

 • Uitstekend
  16. augustus
  Eerlijke prijs voor een mooie reis!

  Voor de tweede keer mijn reis geboekt bij prijsvrij en ben er zeer te spreken over! Erg fijne organisatie: je betaalt een eerlijke prijs voor een leuke reis!

 • Uitstekend
  16. augustus
  Fijne site makelijk en goed overzicht en fijn te boeken …

  Fijne site makelijk en fijn te boeken top

 • Uitstekend
  16. augustus
  Betrouwbaar en scherpe prijzen

  De website is heel overzichtelijk en de prijzen zijn scherp. Kortom, een goede ontdekking.

 • Uitstekend
  16. augustus
  Echt de beste prijs en service

  Het verschil voor dezelfde reis in dezelfde accomodatie en dezelfde periode met de beste prijs van b.v. Dreizen bedraagt maar liefst ruim € 100. Geen onaangename verrassingen. Alle kosten zijn direct zichtbaar. Grote keus uit luchthavens op de gewenste vluchtdagen. Zeer snelle bevestiging ook van de vluchtgegevens. Daardoor was het mogelijk om al 6 weken voor de vertrekdatum de gewenste stoelen voor de heen en terugreis bij transavia vast te leggen. Ook werd door prijsvrij autohuur aangeboden tegen zeer gunstige prijzen, maar wel geheel compleet verzekerd zonder 1 cent eigen risico en dus ook zonder bijbetalen voor dekking van verborgen eigen risico bij ophalen van de auto kortom. Fantastisch en zeker voor herhaling vatbaar.

 • Uitstekend
  16. augustus
  Goede overzichtelijke website

  Goede overzichtelijke website! Duidelijk ennnn goedkoop!

 • Uitstekend
  16. augustus
  Online boeken ging makkelijk.

  Online boeken ging makkelijk zonder problemen. Hoop dat de komende vakantie net zo probleemloos verloopt.

 • Uitstekend
  16. augustus
  Alles was prima te vinden

  Alles was prima te vinden, zelfs een stukje service. We krijgen de tickets per post ( geen printer)

 • Uitstekend
  16. augustus
  Erg duidelijk

  Alles was erg duidelijk en goed te vinden. Enige nadeel wat ik nu ondervind is dat ik voor het inchecken van de terugreis niet bij transavia kan inloggen maar daar ga ik ze vandaag over benaderen dus dit zal alsnog geen probleem opleveren.

 • Uitstekend
  16. augustus
  Erg overzichtelijk!

  Ik vind deze site erg overzichtelijk je ziet in een oogopslag de prijs en de vlucht tijden. Met 1 klik kijk je dan dag eerder of later.