JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.nl.
Last Minute Puerto de la Cruz - Deals 2024 - Prijsvrij.nl
Zoek Vakanties
Reisgezelschap
Bestemming
Vertrekdatum
Reisduur
Vervoerstype
Zoek vakanties

Last Minute Puerto De La Cruz

Puerto de la Cruz is gelegen aan de noordkant van het eiland Tenerife. Wat begon als een klein vissersdorpje, is in de loop der jaren uitgegroeid tot een ware toeristenbadplaats. Vele andere mensen gingen je al voor tijdens hun last minute Puerto de la Cruz. Het strand bij Puerto de la Cruz is overwegend zwart, wat voor een prachtige afsteek zorgt tegen het blauwe water. In het centrum heb je een heel mooi uitzicht over “El Teide”. Dit is de hoogste berg van de Canarische Eilanden en is gelegen in het binnenland van Tenerife. Je kan vanaf hier ook goed het weer verschil zien, El Teide is vaak verstopt onder de wolken, terwijl je in Puerto de la Cruz (bijna) altijd de zon ziet!

Last Minute Puerto De La Cruz

Zwemmen in de zee van Tenerife

De zee rondom Puerto de la Cruz kan soms een stroming hebben, waardoor het niet altijd geschikt is voor (kleine) kinderen. Wil je toch aan de kust zwemmen, kan je tegen een kleine vergoeding zwemmen aan het Lago Martinez. Dit (aangelegde meer) is ontworpen door de kunstenaar César Manrique. Wanneer je terug bent van je last minute Canarische Eilanden zul je precies weten wie deze kunstenaar is! Zo geniet je tijdens een goedkope vakantie niet alleen van het heerlijke weer, maar ook van al het moois wat het eiland je te bieden heeft.

De dierentuin in!

Een van de leuke activiteiten die je kunt doen tijdens je last minute Puerto de la Cruz is een bezoek brengen aan het Loro Parque. Het Loro Parque is een dierentuin, vogelpark en dolfinarium in één! De dieren worden liefdevol verzorgd en de verblijven zijn zeer diervriendelijk. Puerto de la Cruz heeft nog een authentieke vissershaven. Vanaf hier kan je over de pier naar de vuurtoren lopen wat je een mooi uitzicht heeft.

Badplaatsen van Tenerife

Puerto de la Cruz is één van de badplaatsen die Tenerife rijk is. Echter centreren de meeste badplaatsen zich rondom het zuiden van het eiland. Bekijk ook eens ons aanbod van vakanties naar onder andere Playa de las Americas, Costa Adeje, Los Cristianos of Puerto Santiago.

Puerto de la Cruz last minute

Niet alleen als stel, maar ook voor je goedkope familievakantie of vriendenvakantie ben je met een last minute Puerto de la Cruz aan het juiste adres. Boek je goedkope vakantie naar deze vakantiebestemming voor de perfecte balans tussen rust, cultuur en balans.