Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Canarische Eilanden ×
    • Tenerife ×
    • Los Cristianos ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Los Cristianos

Los Cristianos is een badplaats op Tenerife, een eiland onderdeel is van de Canarische Eilanden. Deze badplaats is erg geliefd onder gezinnen met (jonge) kinderen. Dit door het autovrije centrum, de smalle straatjes en de brede zandstranden. Vroeger was Los Cristianos een vissersdorpje met een vissershaven. Tegenwoordig wordt deze badplaats gezien als een van de gezelligste badplaatsen van Tenerife! Het lavastrand van Los Cristianos mag je ook echt niet overslaan tijdens jouw verblijf. Door de aangename temperaturen het gehele jaar door is dit strand een van de belangrijkste trekpleisters. Hier kun je urenlang ontspannen met een boekje terwijl de kinderen in het zand spelen. Wanneer vertrek jij naar Los Cristianos?

Lees meer

Populaire vakanties Los Cristianos

Los Cristianos - Voor gezinnen met kinderen

Wat ooit een klein, pittoresk vissersdorpje in het zuiden van Tenerife was is tegenwoordig een volwassen badplaats waar je alle ingrediënten voor een geslaagde vakantie aantreft. Los Cristianos heeft een gezellig, typisch Spaans, vissershaventje met meerdere malen per dag een ferryverbinding naar het groene eiland Gomera. In de autovrije historische dorpskern is het met name 's avonds goed vertoeven, hier vind je dan ook de knusse restaurantjes en barretjes in smalle straatjes.

Stranden bij Los Cristianos

Los Cristianos heeft een aantal prachtige goudgele zandstranden. Het bekendste strand van Los Cristianos, wat eigenlijk op de grens met buurgemeente Playa de las Americás ligt, is Playa de las Vistas. Het is een langgerekt breed zandstrand, waar naast de strandbars ook ligstoelen met parasols, douches en toiletten aanwezig zijn. Hier kun je ook jetskiën, duiken, parasailen en waterfietsen.

 

Genoeg redenen dus om deze kindvriendelijke badplaats te bezoeken. De temperaturen zijn het hele jaar door erg aangenaam, de perfecte reistijd is er dus niet. Boek snel jouw vakantie naar Los Cristianos!