Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Canarische Eilanden ×
    • Tenerife ×
    • Los cristianos ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Los cristianos

Op zoek naar een goedkope vakantie Los Cristianos? Last minute Los Cristianos en all inclusive Los Cristianos vind je op Prijsvrij.nl. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in Los Cristianos van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie Los Cristianos te vinden, vergelijk prijzen en bespaar veel euro’s op je vakantie! Los Cristianos is een badplaats op de Canarische Eilanden en is gelegen in het zuiden van het eiland Tenerife.

Lees meer

Populaire vakanties Los cristianos

Los Cristianos - Voor gezinnen met kinderen

Wat ooit een klein, pittoresk vissersdorpje in het zuiden van Tenerife was is tegenwoordig een volwassen badplaats waar u alle ingrediënten voor een geslaagde vakantie aantreft. Los Cristianos heeft een gezellig, typisch Spaans, vissershaventje met meerdere malen per dag een ferryverbinding naar het groene eiland Gomera. In de autovrije historische dorpskern is het met name 's avonds goed vertoeven, hier vindt u dan ook de knusse restaurantjes en barretjes in smalle straatjes. Los Cristianos heeft een aantal prachtige goudgele zandstranden. Het bekendste strand van Los Cristianos, wat eigenlijk op de grens met buurgemeente Playa de las Americás ligt, is Playa de las Vistas. Het is een langgerekt breed zandstrand, waar naast de strandbars ook ligstoelen met parasols, douches en toiletten aanwezig zijn. Hier kunt u ook jetskiën, duiken, parasailen en waterfietsen.

 

Vanwege het ontbreken van een echt nachtleven is deze badplaats erg geschikt voor families met jonge kinderen. Jongeren en een uitgebreid uitgaansgebied vind je des te meer in het naastgelegen Playa de las Americas.