Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Canarische Eilanden ×
    • Tenerife ×
    • Puerto De La Cruz ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Puerto De La Cruz

Puerto de la Cruz is één van de top vakantiebestemmingen van de Canarische Eilanden en is gelegen aan de noordkust van het eiland Tenerife. Dit stadje is in de loop der jaren uitgegroeid van een klein vissersdorpje tot de plaats die het nu is. Deze badplaats kent prachtige zwarte zandstranden en kusten met keien. Playa Jardín en Playa Martíanez zijn de twee meest bezochte stranden. Het gezellige centrum van Puerto de la Cruz zorgt voor genoeg vermaak als je niet op het strand ligt. De ontelbare terrasjes en ijssalons geven het centrum een prettige sfeer. Ook kunstenaars en artiesten ontbreken hier niet in het straatbeeld. Je kijkt je ogen uit! Kortom, een heerlijke bestemming voor jouw zonvakantie!

Lees meer

Populaire vakanties Puerto De La Cruz

Puerto de la Cruz - Groene stad in Noord-Tenerife

Puerto de la Cruz is een redelijk grote stad met een mild lente-klimaat en een buitengewoon mooie ligging in de Orotava-vallei. Het centrum bestaat uit een oude stadskern, met een typisch Canarisch pleintje met daaromheen verschillende kleine winkelstraten. Rondom de boulevard vind je wat grotere winkelstraten. Verder zijn er tal van bezienswaardigheden, zoals kerken, botanische tuinen, en natuurzwembaden.

Uitgaan in Puerto de la Cruz 

Ook zijn er diverse uitgaansmogelijkheden, zoals een casino, een bioscoop, diverse restaurants, barretjes en discotheken. Het strand ligt net buiten het centrum. Je kunt kiezen tussen het grote Jardín-strand ten westen van Puerto de la Cruz of het Martiánez-strand ten oosten van de stad. Wil je graag zonnen en zwemmen, maar niet op de zwarte lavastranden? Ga dan naar de kunstmatige zoutwaterbaden 'Lago Martianez' waar je voor een paar euro kunt zwemmen aan zee.

Met kinderen naar Puerto de la Cruz  

Wil je een dag wat leuks doen met de kids? Neem ze dan mee naar het dierenpark 'Loro Parque'. Dit park richtte zich in beginsel vooral op papegaaien. Daarnaast is het heerlijke strand met wuivende palmbomen ook een goede dagbesteding met kinderen. Zandkastelen bouwen en over de golven springen! Daarnaast zijn er veel kindvriendelijke hotels in Puerto de la Cruz. Denk aan hotels met een kinderbad, een animatieteam of een miniclub. Hier vermaken jouw kinderen zich urenlang!