Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Canarische Eilanden ×
    • Tenerife ×
    • Puerto de la cruz ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Puerto de la cruz

Op zoek naar een goedkope vakantie Puerto de la Cruz? Last minute Puerto de la Cruz en all inclusive Puerto de la Cruz vind je op Prijsvrij.nl. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in Puerto de la Cruz van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie Puerto de la Cruz te vinden, vergelijk prijzen en bespaar veel euro’s op je vakantie! Puerto de la Cruz is één van de top vakantiebestemmingen van de Canarische Eilanden en is gelegen aan de noordkust van het eiland Tenerife.

Lees meer

Populaire vakanties Puerto de la cruz

Puerto de la Cruz - Groene stad in Noord-Tenerife

Puerto de la Cruz is een redelijk grote stad met een mild lente-klimaat en een buitengewoon mooie ligging in de Orotava-vallei. Het centrum bestaat uit een oude stadskern, met een typisch Canarisch pleintje met daaromheen verschillende kleine winkelstraten. Rondom de boulevard vind je wat grotere winkelstraten. Verder zijn er tal van bezienswaardigheden, zoals kerken, botanische tuinen, en natuurzwembaden.

 

Ook zijn er diverse uitgaansmogelijkheden, zoals een casino, een bioscoop en diverse restaurants, barretjes en discotheken. Het strand ligt net buiten het centrum. Je kunt kiezen tussen het grote Jardín-strand ten westen van Puerto de la Cruz of het Martiánez-strand ten oosten van de stad. Wil je graag zonnen en zwemmen, maar niet op de zwarte lavastranden? Ga dan naar de kunstmatige zoutwaterbaden 'Lago Martianez' waar je voor een paar euro kunt zwemmen aan zee.

 

Wil je een dag wat leuks doen met de kids? Neem ze dan mee naar het dierenpark 'Loro Parque'. Dit park richtte zich in beginsel vooral op papegaaien, maar tegenwoordig is het naast een uitgebreide dierentuin ook een plek waar je dagelijks mooie shows kunt zien van allerlei zeedieren zoals dolfijnen, zeeleeuwen en orka's.