Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Canarische Eilanden ×
    • Tenerife ×
    • Puerto Santiago ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Puerto Santiago

Op zoek naar een goedkope vakantie Puerto Santiago? Last minute Puerto Santiago en all inclusive Puerto Santiago vind je op Prijsvrij.nl. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in Puerto Santiago van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie Puerto Santiago te vinden, vergelijk prijzen en bespaar veel euro’s op je vakantie! Puerto Santiago is een kleine kustplaats op de Canarische Eilanden in het westen van het eiland Tenerife.

Lees meer

Populaire vakanties Puerto Santiago

Puerto Santiago - Sfeervolle en rustige badplaats

Het is van oorsprong een vissersplaatsje en heeft een rotsachtige kust met in het noorden het imposante rotsmassief Acantilados de los Gigantes. Puerto Santiago vormt samen met Playa de la Arena in het zuiden en Los Gigantes in het noorden een langgerekte rotsachtige kuststrook. Het authentieke Puerto Santiago zelf heeft een klein strand dat voornamelijk bestaat uit zwart zand met keien en kiezels, gelegen aan een smalle baai en alleen bereikbaar via een smalle, steile weg of via een pad langs de weg. Je vindt twee centra in Puerto Santiago, te weten Puerto Santiago I en winkelcentrum Vigillia Park.

 

Je vindt er diverse pubs, bars en eetgelegenheden. In het centrum Puerto Santiago I vind je ook twee disco’s en een nachtclub. Elk jaar vind er in de maand juli ook een leuk openluchtfestival plaats in de vissershaven. Vanaf het strand wordt er dan ook een mooie vuurwerkshow gehouden.