Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Canarische Eilanden ×
    • Tenerife ×
    • Puerto Santiago ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Puerto Santiago

Ga in je volgende vakantie naar de kustplaats Puerto Santiago! Deze vakantiebestemming is gelegen op de Canarische Eilanden in het westen van het eiland Tenerife. Vertoef hier op het prachtige zwarte lavastrand en neem een verfrissende duik in zee. Puerto Santiago is een ideaal startpunt voor jouw ontdekkingstocht op Tenerife. Huur een auto en maak een rondreis door de bergen om de El Teide vulkaan te bewonderen óf bezoek het pittoreske dorpje Masca dat door diepe groene kloven wordt omgeven. En nog een must-see bezienswaardigheid: het schilderachtige natuurpark Parque Rural de Anaga. Ontdek zelf al het moois tijdens je vakantie in Puerto Santiago!

Lees meer

Populaire vakanties Puerto Santiago

Vakantie Puerto Santiago: sfeervolle en rustige badplaats

Het is van oorsprong een vissersplaatsje en heeft een rotsachtige kust met in het noorden het imposante rotsmassief Acantilados de Los Gigantes. Puerto Santiago vormt samen met Playa de la Arena in het zuiden en Los Gigantes in het noorden een langgerekte rotsachtige kuststrook. Het authentieke Puerto Santiago zelf heeft een klein strand dat voornamelijk bestaat uit zwart zand met keien en kiezels. Dit strand is gelegen aan een smalle baai en alleen bereikbaar via een smalle, steile weg of via een pad langs de weg.

Wat te doen in het centrum van Puerto Santiago

Je vindt twee centra in Puerto Santiago, te weten Puerto Santiago I en winkelcentrum Vigillia Park. Je vindt er diverse pubs, bars en eetgelegenheden. In het centrum van Puerto Santiago I vind je ook twee disco’s en een nachtclub. Elk jaar vind er in de maand juli ook een leuk openluchtfestival plaats in de vissershaven. Vanaf het strand wordt er dan ook een mooie vuurwerkshow gehouden.

Ontdek de omgeving van Puerto Santiago

Breid je rondreis uit naar de stad Puerto de la Cruz waar je heerlijk tot rust komt. Bewonder hier de historische architectuur en geniet culinair in een van de vele gezellige restaurants. Wil je graag nog meer stranden ontdekken? Dan zijn dit absolute aanraders: El Duque, Fañabé en La Tejita. 

Kortom: tijdens je vakantie in Puerto Santiago zal jij je zeker niet vervelen. Of je nu een natuurliefhebber óf strandliefhebber bent, hier zal jij je gegarandeerd vermaken!