JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.nl.
Workation » Werk en vakantie » Prijsvrij Vakanties
Zoek Vakanties
Reisgezelschap
Bestemming
Vertrekdatum
Reisduur
Vervoerstype
Zoek vakanties

Top 10 workation hotels

Ontdek onze mooiste vakantieplekken voor jouw workation!

* Prijzen inclusief verplichte kosten en onder voorbehoud van beschikbaarheid

Workation

Workation is ook wel de nieuwe term van remote werken. Tijdens een workation geniet je optimaal van je vakantie en werk je tegelijk. En, dat komt nog eens mooi uit, want zo kost het je ook geen vakantiedagen! Tegenwoordig werken steeds meer mensen (gedeeltelijk) vanuit huis. Een aantal grote voordelen hiervan zijn dat je je eigen werkplek helemaal zelf bepaalt, je werktijd flexibeler kan indelen en lekker je eigen ding kan doen zonder dat je al te veel afleiding door collega’s hebt. Maar dat thuiswerken heeft ook zo z’n keerpunt, je bent namelijk continu in dezelfde omgeving. Om uit deze sleur te komen heeft Prijsvrij Vakanties heerlijke vakantiebestemmingen voor je geselecteerd waar je alles uit jouw workation kan halen. Een totaal andere werkomgeving geeft je gegarandeerd nieuwe inspiratie, frisse energie en wie weet ontmoet je interessante mensen die ook op afstand werken!

Blogs
Mooiste workation hotels
9 januari 2023

Combineer werk en vakantie in een van deze mooie workation hotels

Wacht niet langer en ontdek onze mooiste workation hotels, die ingericht zijn voor het nieuwe remote werken in het buitenland!

Ontdek jouw ideale werkomgeving

Vervang het thuiswerken voor werken in een inspirerende omgeving, waar je tegelijkertijd na een productieve werkdag het ontspannende vakantiegevoel ervaart. Tijdens jouw workation ben je van alle (digitale) gemakken voorzien. Van een goed bereik en razendsnelle wifi tot aan een comfortabel ingerichte werkplek en een laptopstandaard, want niets is vervelender dan een haperende videovergadering of een verkeerde houding aan je bureau.

Neem voor, tijdens of na je werkdag een verfrissende duik in het zwembad of ga heerlijk naar het strand om uit te waaien. Of verblijf midden in de natuur en kom volledig tot rust in je after-work uren. Of verwen jezelf en maak gebruik van alle wellness faciliteiten. Om even stoom af te blazen zijn er ook hotels met sportfaciliteiten. Dit alles maakt een workation de ideale uitkomst om met een frisse blik op nieuwe ideeën te komen en te genieten bij een prachtige vakantiebestemming dicht bij huis of ergens ver weg.

Workation: dicht bij huis

Ga uitgerust voor zaken naar een vakantiepark. Deze parken vind je onder andere op de mooiste plekken in Nederland. Omring jezelf middenin de natuur en verblijf in een knusse vakantiewoning of een comfortabele suite dicht bij huis. De vakantieparken beschikken over uitgebreide faciliteiten en verschillende verblijfstypes, zodat jij jouw ideale workation gaat vinden. Van een bungalow tot luxe vakantiehuizen.

Zonnige workation vakantiebestemmingen

Wie wil dat nou niet? Werken vanaf je eigen balkon met uitzicht op het witte zandstrand en wuivende palmbomen. En in de pauze wandel je zo de zee in voor een heerlijke duik. Vlieg naar een van onze zonnige vakantiebestemmingen om jouw workation werkelijkheid te maken. Dit zijn bestemmingen die zowel geschikt zijn als zonvakantie en overwintervakantie. Van een geweldige werkvakantie in de Dominicaanse Republiek tot een heerlijke workation in het geliefde Curaçao. Wil jij lang van je workation genieten? Dan zijn het moderne paradijs Dubai en het bijzondere Bali perfecte workation bestemmingen. Of doe eens gek en vier je workation op het tropische eiland Mauritius. ’s Avonds geniet je van een culinair diner en een lekker drankje en neem je volledig het vakantiegevoel in je op. Ontdek tijdens je workation de meest schitterende plekken op je vakantiebestemming en beleef een onvergetelijke ervaring.


Of je nu een workation dicht bij huis of op een zonnige vakantiebestemming hebt, alle faciliteiten gaan zorgen voor een top workation. Ontdek onze workation hotels waarin jouw productiviteit wordt gestimuleerd in een inspirerende werkruimte en geniet tegelijk van een zorgeloze vakantie!