Orchid

Dubai, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten

  • Hotel
Vanafprijs geldt op:
12 januari 6 dagen
met 2 personen
inclusief vlucht vanaf Amsterdam
Alle prijzen & boeken
p.p. vanaf 676

Informatie over Orchid

Orchid is een budget hotel in Dubai. In dit hotel geniet je van een aangename vakantie. Boek jouw vakantie naar Orchid en geniet van een heerlijke vakantie in Verenigde Arabische Emiraten!

Algemeen

Locatie: Dubai - een stad die bekend staat om zijn verschillende superlatieven zoals de Burj Khalifa - het hoogste gebouw ter wereld - en biedt een unieke, futuristische architectuur. De oudste wijk van Deira aan de oostelijke oever van Dubai Creek trekt aan met zijn goud- en specerijensoek. Slenter door de verschillende winkelcentra, langs het Dubai Canal of de jachthaven en geniet van de spectaculaire rooftopbars van de stad.

Beperkte mobiliteit

Houd er rekening mee dat onze pakketreizen over het algemeen niet geschikt zijn voor mensen met beperkte mobiliteit, tenzij de productbeschrijving anders vermeldt. Wij geven u echter graag meer gedetailleerde informatie over deze geschiktheid, rekening houdend met uw behoeften.

Belangrijke notitie:
In verband met de versoepeling van de Corona-beperkingen kunnen officiële bevelen leiden tot beperkingen, wijzigingen en het stopzetten van geadverteerde reisdiensten.
Uw wettelijke garantieclaims blijven hierdoor natuurlijk onaangetast.

Kinderen op de kamer van de ouders

Houd er rekening mee dat er in de VAE over het algemeen geen apart bed voor kinderen is. Kinderen slapen in de kamer van de ouders in de reeds aanwezige bedden.

Let op Ramadan

Houd er rekening mee dat de traditionele vastenmaand Ramadan in 2020 naar verwachting zal plaatsvinden van 23 april 2020 tot 23 mei 2020.
Overdag mogen gelovigen niet in het openbaar eten of drinken, roken of kauwgom kauwen.
Als uiting van respect wordt van toeristen ook verwacht dat ze tijdens de vastenuren niet in het openbaar eten, drinken of roken.
Er kunnen ook beperkingen zijn in de hotelactiviteiten, bijvoorbeeld met betrekking tot het schenken van alcohol, de beschikbaarheid van restaurants en het excursie- en amusementsprogramma.
Informeer u voordat u boekt over de beperkingen in het hotel dat u heeft geboekt.

Opmerking bij het inchecken

Houd er rekening mee dat het een zakelijke gewoonte is voor hotels in de Verenigde Arabische Emiraten / Oman / Qatar / Bahrein (afhankelijk van de regio) om bij het inchecken een creditcardgarantie of contante borgsom te eisen. Deze borg wordt bij het uitchecken gerestitueerd. Als er echter iets betalends wordt verbruikt uit de minibar, restaurant of andere hotelvoorziening, worden de hieraan verbonden kosten in mindering gebracht op de borg. Houd er rekening mee dat voor Duitsers met een werkvisum voor de VAE de kosten in rekening kunnen worden gebracht bij het geboekte hotel.

Leeftijdsgrenzen in hotels

Houd er rekening mee dat hotels in de Verenigde Arabische Emiraten / Oman / Qatar / Bahrein geen individuele reizigers onder de 21 jaar accepteren zonder een oudere begeleider. Volgens de wet moet per kamer minimaal één persoon 21 jaar oud zijn. Verder mag er geen alcohol geschonken worden aan personen onder de 21 jaar.

bouwactiviteiten

De Verenigde Arabische Emiraten blijven groeien in populariteit en evolueren. Daarom moeten constante bouwwerkzaamheden worden verwacht. Deze kunnen de klok rond plaatsvinden en leiden tot lawaai en visuele beperkingen.

Opmerking over beddenbelasting in het emiraat Dubai:

Houd er rekening mee dat het emiraat Dubai een beddenbelasting ('Tourism Dirham') in rekening brengt. Deze is geldig per kamer en per nacht en dient door de gasten/klanten bij het uitchecken rechtstreeks aan het hotel te worden betaald (in Dirham = AED).

Het bedrag van de belasting is afhankelijk van de hotelstandaard en het kamertype:

Luxe hotels of hoger gewaardeerde hotels / resorts / luxe appartementen: AED 20
Comfort Hotels / Resorts / Superior Appartementen / Deluxe Vakantieappartementen: 15 AED
Eenvoudige en middenklasse hotels / resorts / standaard appartementen / standaard vakantieappartementen: AED 10
Budgethotels / budgethotels / herbergen: AED 7

Bovenstaande tekst over Orchid is onder voorbehoud en kan per reis verschillen (bv. wat is wel/niet inbegrepen). De informatie van de door jou gekozen reis & aanbieder vind je terug onder de ‘i’ in de kassabon aan de rechterzijde, indien een reis staat geselecteerd.
Alle prijzen & boeken