Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Verenigde Arabische Emiraten ×
    • Abu Dhabi ×
    • Abu Dhabi ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Abu Dhabi

Abu Dhabi is de hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten én het gelijknamige emiraat. Ga je op vakantie naar Abu Dhabi? Dan kom je terecht in een hypermoderne en luxe wereld waarin oorspronkelijke tradities goed behouden zijn. Er zijn hoge wolkenkrabbers, luxe resorts en vele shoppingmalls. Maar ook een Arabische woestijn waarin je je in een compleet andere wereld waant! Ervaar zelf de Arabische cultuur tijdens een bezoek aan de adembenemende Sjeikh Zayed Moskee. Je culturele ontdekkingstocht kan je prima afwisselen met een wandeling over de boulevard of genietend op het strand. De luxe resorts bieden je uitgebreide faciliteiten voor een onbezorgd vakantie in Abu Dhabi!

Lees meer

Populaire vakanties Abu Dhabi

Abu Dhabi: Fata morgana in Arabische woestijn

Abu Dhabi is een levendige havenstad met moderne gebouwen en imposante wolkenkrabbers, afgewisseld met grote tuinen, parken en groene lanen. De gastvrije en vriendelijke bevolking bestaat uit een mengelmoes van culturen die gemoedelijk naast elkaar leven. Je vind hier niet alleen indrukwekkende gebouwen maar ook prachtige witte zandstranden. Hierdoor is Abu Dhabi ook zeer geschikt als bestemming voor een ontspannen zonvakantie.

Bezienswaardigheden in Abu Dhabi 

Tijdens een verblijf in Abu Dhabi is een bezoek aan de fascinerende Sjeikh Zayed Moskee een echte must-see. Dit culturele gebouw behoort tot één van de zeven grootste moskeeën ter wereld en staat in het centrum van de stad. Bezienswaardig is ook het Al-Hisn Fort.

Bewonder de moderne skyline van de stad, de prachtige kustlijn met de gezellige boulevard of de beroemde kamelenraces. Ook kan je prima shoppen in Abu Dhabi in één van de grote luxe shoppingmalls. Voor wat meer avontuur ga je op quad safari naar de gouden zandduinen van de woestijn.

Liefhebbers van racen en sportauto's mogen een bezoek aan het themapark Ferrari World en het Yas Marina racecircuit niet overslaan. Hier spot je vele gave raceauto's! Voor kunstliefhebbers zijn er mooie collecties te bewonderen in het Louvre Abu Dhabi

In Abu Dhabi verblijf je in luxe in één van de schitterende moderne resorts en ben je 100% verzekerd van een veelzijdige vakantie in dit Arabische paradijs!