Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Verenigde Arabische Emiraten ×
    • Abu dhabi ×
    • Abu dhabi ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Abu dhabi

Op zoek naar een goedkope vakantie Abu Dhabi? Last minute Abu Dhabi en all inclusive Abu Dhabi vind je op Prijsvrij.nl. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in Abu Dhabi van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie Abu Dhabi te vinden, vergelijk prijzen en bespaar vele euro’s op je vakantie! Abu Dhabi is de hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten én het gelijknamige emiraat Abu Dhabi. De stad is een combinatie van modern met behoud van oorspronkelijke tradities.

Lees meer

Populaire vakanties Abu dhabi

Abu Dhabi - Fata morgana in Arabische woestijn

Abu Dhabi een levendige havenstad met moderne gebouwen en imposante wolkenkrabbers, afgewisseld met grote tuinen, parken en groene lanen. De gastvrije en vriendelijke bevolking bestaat uit een mengelsmoes van culturen die gemoedelijk naast elkaar leven. Je vind hier niet alleen indrukwekkende gebouwen maar ook prachtige witte zandstranden. Hierdoor is Abu Dhabi ook zeer geschikt als bestemming voor een onstpannen zonvakantie.

 

Tijdens een verblijf in Abu Dhabi is een bezoek aan de adembenemend mooie Sjeik Zayed Moskee een echte must. Dit culturele gebouw behoort tot één van de zeven grootste moskeeën ter wereld en staat in het centrum van de stad. Bezienswaardig is ook het Al-Hisn Fort, bewonder de moderne skyline van de stad, de prachtige kustlijn met de gezellige boulevard of de beroemde kamelenraces. Ook kan je hier prima shoppen in één van de grote luxe winkelcentra.

 

Tijdens je verblijf in Abu Dhabi kun je ook de gouden zandduinen van de woestijn gaan verkennen. Verblijf hier in luxe in één van de schitterende moderne resorts en ben verzekerd van een veelzijdige vakantie in dit Arabische paradijs.