Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Thailand ×
    • Zuid Thailand ×
    • Ao Nang Beach ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Ao Nang Beach

Ao Nang is gelegen in de regio Krabi en deze behoort tot een van de mooiste plekken van Thailand. Ao Nang een levendig dorp met een gezellig toeristisch centrum. Je bezoekt Krabi en Ao Nang voor de schitterende stranden met turquoise water en kalkstenen rotsen die uit het water rijzen. Langs de hele kust liggen resorts langs een brede boulevard, met het strand aan de ene kant en de winkeltjes en gezelligheid aan de andere kant. Er zijn veel leuke winkels, bars, veel goede restaurants en er hangt zo’n heerlijk vakantiesfeertje. Je kunt in Ao Nang op meerdere manieren vakantie houden. Of je nu lekker actief wilt zijn of lekker op het strand wil liggen, het kan allemaal in Zuid Thailand.

Lees meer

Populaire vakanties Ao Nang Beach

De mooie stranden van vakantiebestemming Ao Nang

Eén van de redenen dat veel reizigers naar Thailand reizen, zijn de vele tropische eilanden die voor de Thaise kust liggen. Vanuit Ao Nang kun je één of meerdere eilanden voor de kust aandoen. Van grote, populaire eilanden, tot de kleinere bounty-eilandjes. Er worden gigantisch veel tours in Ao Nang aangeboden. Populair zijn de tours die Koh Phi Phi, Koh Lanta, en Phuket aandoen.

Culinair paradijs Ao Nang Beach

Je zult op Ao Nang Beach veel ‘drijvende keukens’ vinden. Dit zijn gewone longtail boten die omgebouwd zijn tot keukens. Er worden broodjes, Thaise gerechten, pannenkoeken en drankjes verkocht. Ao Nang heeft in de zogeheten ‘Walking Street’ aan weerszijden leuke eettentjes en barretjes waar je de lekkerste gerechten kunt eten.

Wat de toen tijdens je vakantie in Ao Nang

Er is in Ao Nang enorm veel te doen. Je kunt hier bijvoorbeeld duiken, snorkelen en kitesurfen, kookworkshops doen, rotsklimmen, Muay Thai kickboksen, een bezoek aan een van de vele massagesalons brengen en nog veel meer. Heb je zin in een beetje actie? Wil je eens wat anders dan op het strand hangen of scooter rijden? Dan is de Tiger Cave Tempel met 1237 treden en 600 meter hoogte een leuke uitdaging. De klim naar boven duurt ongeveer drie kwartier en eenmaal boven aangekomen heb je een briljant uitzicht over het landschap van Krabi.

Ben je al enthousiast over deze tropische bounty-bestemming? Bekijk dan snel op onze website in welk hotel of resort je gaat verblijven tijdens je vakantie in Ao Nang Beach!